UE Avià

Bon partit, mal resultat (3-1)

Bon partit, mal resultat (3-1)
David Pintó, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El futbol segueix donant l’esquena al primer equip de la Unió Esportiva Avià. La victòria de la setmana passada, a casa contra el Molletense, va donar moral als de Xavi Posas per afrontar el partit d’aquesta setmana, al complicat camp del Folgueroles, amb menys nervis i pressió. Però la notable millora que l’equip ha confirmat aquesta setmana no ha estat suficient per esgarrapar punts d’Osona. La manca d’encert en els metres finals de l’Avià a la primera meitat va privar l’equip de marxar al descans amb avantatge, i a la represa el Folgueroles va sentenciar.

El partit va començar de manera immillorable pels interessos de l’Avià. Quan encara no s’havia complert ni el primer minut de joc, Ferri va avançar els de Posas i feia saltar la sorpresa en un dels camps més feixucs de la categoria. Però el cert és que el gol no va ser ni molt menys un miratge, ja que els del Berguedà van ser els clars dominadors de la primera meitat, creant molt més perill que el rival però amb un problema important: no materialitzava.

Per la seva banda, el Folgueroles no només va saber patir sinó que va capgirar el marcador amb dues de les poques aproximacions que va protagonitzar. A la mitja hora de joc, Enric Casanovas va fer l’empat, i a les acaballes del primer temps, Roger Gómez giraria la truita amb un autèntic golàs que deixaria glaçat a l’Avià.

A la represa, l’Avià va perdre una mica el control del partit i el Folgueroles va fer mèrits per fer més gols. Els avianesos, però, també van tenir ocasions per empatar el partit. El marcador, però, no es va moure fins a les acaballes, quan els locals van fer el tercer i deixaven l’enfrontament vist per sentència.

El postpartit: Folgueroles 3 Avià 1

posasXavi Posas Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“El resultat és enganyós. Els nanos van estar molt bé durant tota la primera part i si ens n’haguéssim anat al descans amb un 1 a 3 no hagués passat absolutament res. A la segona, tot va anar una mica diferent. Ells es van ficar al partit i van tenir més la pilota. Però el futbol són petits detalls, i avui ens ha faltat ser més resolutius quan hem dominat. Si haguéssim estat encertats en un parell d’ocasions clares abans que ens fessin l’empat, crec que hagués anat tot molt diferent. La setmana que ve encararem la visita del cuer com qualsevol partit. No és bo que els nanos tinguin més pressió del compte. Com cada partit, el plantejarem amb l’objectiu de sumar els tres punts.”

pinto-detallDavid Pintó Jugador de la Unió Esportiva Avià

“El 3 a 1 és molt enganyós. Vam tenir ocasions per anar per davant sense massa problemes i, en canvi, ells van arribar dos cops abans del descans i ens van fer dos gols. Després potser no vam estar tan bé com a la primera part, però crec que mereixíem alguna cosa més. Han estat petits detalls els que ens han privat de sumar algun punt. La setmana que ve no hi ha alternativa: s’ha de guanyar sí o sí. El Bellavista és un rival que va per sota i no hi ha d’haver excuses. Personalment no els he vist, però pel que m’han dit companys del Berga i el Gironella –que ja s’hi han enfrontat- suposo que podrem jugar una mica més la pilota. Hem d’estat tranquils i saber cuinar les jugades per marcar i sumar tres punts vitals.”

Fitxa del partit

Classificació del grup 4 de Segona Catalana

David Pintó Folgueroles Segona Catalana Xavi Posas

Comentaris