Vòlei

Segona derrota del CEB Vòlei Berga, que millora en la recepció davant un rival molt sòlid (3-0)

Segona derrota del CEB Vòlei Berga, que millora en la recepció davant un rival molt sòlid (3-0)

El CEB Vòlei Berga ha perdut aquest cap de setmana el segon partit de lliga, a la pista del CV Gavà Vermell, per 25 a 8, 25 a 8 i 25 a 18. Malgrat el resultat final, els berguedans van mostrar una millora significativa respecte el primer partit de lliga. L’equip ha millorat en la recepció i segueix en progressió ascendent.

Aquest cop, però, el CEB Vòlei Berga es va topar amb un rival veterà, que es defensava molt bé i que es va endur el partit per desgast i experiència. Un dels aspectes més positius d’aquesta segona jornada per al conjunt berguedà és el descobriment d’una nova col·locadora, Maria Boixader, que va completar un gran partit posant pilotes als seus companys perquè les finalitzessin amb rematades cap a l’altra banda de la xarxa.

La setmana vinent el CEB no juga. La competició oficial s’atura fins el cap de setmana del 18 de novembre. Aleshores, el conjunt berguedà s’enfrontarà al Titanes Sant Adrià en el primer partit de lliga com a local, al pavelló de Berga.

CEB Vòlei Berga CV Gavà Vermell

Comentaris

 • Jordi

  Tot correcte, Marc!
  L’equip continua en fase de proves, i una d’elles va resultar sorpresa (la “nova” col·locadora).
  Cada partit ens serveix per a millorar i polir aspectes del joc cosa que, els contraris d’aquesta setmana, això ho tenien ben après.
  Gràcies per la crònica!

  Jordi