Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Primera punxada del Puig-reig i pas endavant de l’Alt Berguedà

Primera punxada del Puig-reig i pas endavant de l’Alt Berguedà
Secció de Futbol Sala de l'Alt Berguedà. SOM ALT BERGUEDÀ

Resultats negatius a la quarta jornada de lliga pels dos equips berguedans a Tercera Catalana. El Puig-reig ha patit la primera derrota de la temporada davant d’uns dels equips forts del grup, el  Diverevent FS Montbui B. Els anoiencs es van afavorir del factor camp i la manca d’efectius dels berguedans per imposar-se per 4 a 2 i situar-se, d’aquesta manera, al primer lloc a la classificació. També ha perdut el conjunt de l’Alt Berguedà, tot i que en aquesta ocasió s’ha mostrat com un equip fort, liderant al llarg de la primera meitat. Finalment, el conjunt local, la UE Torre de Claramunt – Capellades B, s’emportava els tres punts amb un ajustat 6 a 5.

Diverevent FS Montbui B 4 – 2 FS Puig-reig

Els berguedans iniciaven el partit amb la falta de canvis en ment, intentant dosificar força per tal d’arribar als minuts finals amb bon ritme. Tot i la situació, el conjunt va començar liderant i acostant-se amb perill a la porteria local. El primer gol arribava al minut 10, quan un xut d’Òscar Solé s’encastava el pal i el rebot impactava en el porter, fent que introduís la pilota en pròpia porta. Els del Puig-reig se sentien amb més ànims de seguir dominant el partit després de posar-se per davant, però de mica en mica van anar notant el cansament i van veure esfumar-se l’avantatge al marcador. Segons abans d’arribar al descans, però, Miquel Àngel Garcia empatava el partit novament, amb un 2 a 2.

A la represa, els berguedans sortien una altra vegada pensant en la necessitat de dosificar esforços per tal d’arribar al final amb opcions. Per aquest motiu, optava per un joc més tancat que encara els deixava alguna contra ràpida, amb perill però sense encert. I, a mesura que passaven els minuts, el cansament a les files berguedanes es feia cada cop més evident, i es formalitzava amb un gol del Montbui. Sense donar el partit per perdut, els del Puig-reig mantenien la forma intentant retallar amb una contra que mai va arribar mentre que, a quatre minuts pel final, els locals allunyaven les seves esperances marcant el quart gol. Els visitants van optar aleshores per resistir els atacs rivals i procurar que no entrés cap més gol, cosa que van aconseguir finalitzant el partit amb el 4 a 2. La propera jornada, els de Puig-reig descansaran i es beneficiaran d’una setmana extra per recuperar efectius.

UE La Torre de Claramunt Capellades B 6 – 5 Alt Berguedà CCR

Després d’una jornada de descans, l’Alt Berguedà es tornava a desplaçar, amb molta força i ganes de lluitar pel partit. L’equip mostrava una actitud completament oposada a la quina fins ara els havia acompanyat a l’inici de cada partit, s’havien fet amb la possessió i dominaven davant dels locals. Aviat, demostraven la seva empenta a través de Roger Alcántara, que encertava dos gols seguits als minuts 4 i 9. Els de l’Anoia retallaven distàncies al minut 13, però no aconseguien desequilibrar als visitants, que van protagonitzar una molt bona primera meitat, si bé no van tenir sort de cara a porteria i el descans va arribar amb l’avantatge mínim, 1 a 2.

Els de l’Alt Berguedà tornaven al partit amb ritme i ganes de continuar dominant el partit i, tot i que en aquesta ocasió trigaven una mica més a trobar el gol, Eric Líria feia el tercer dels visitants per agafar més aire. El partit es va estabilitzar en aquest punt, però, els últims quinze minuts, el marcador va començar a moure’s a favor d’un i altres. Daniel Ortiz col·locava l’1 a 4, que ràpidament responia l’equip de La Torre de Claramunt amb un gol que, sense temps de celebrar, veien esfumar-se amb el cinquè visitant, de Lluís Casas. El joc es va igualar altra vegada fins a arribar als dos minuts finals fatídics, on els berguedans van veure girar-se el marcador tan ample que havien assolit. Després d’arribar al 4 a 5, una jugada boja feia que Casas es marqués el gol de l’empat en pròpia porta, i amb els nervis, els locals aconseguien fer el gol definitiu que col·locava el marcador amb el 6 a 5 final. Tot i la derrota final, l’equip se sent satisfet del seu joc, conscients de la seva necessitat d’acabar d’adaptar-se i senten estar evolucionant molt bé.

FS Montbui Tercera Catalana FS UE La Torre de Claramunt Capellades

Comentaris