Ciclisme

Xavier Madrona i Josep Casas s’emporten les 2 hores de resistència en BTT d’Avià

Xavier Madrona i Josep Casas s’emporten les 2 hores de resistència en BTT d’Avià
ALEIX CAMPRUBÍ

L’equip BTT Triatló Lluçanès, format per Xavier Madrona i Josep Casas, s’ha endut l’edició d’aquest any de les 2 hores de resistència en BTT d’Avià. L’equip ha estat capaç de donar fins a 14 voltes al circuit dissenyat per l’organització del Cop de Pedal a la zona del pavelló poliesportiu d’Avià.

La segona posició va ser per a l’equip AltitudBikes-Tandem Sports 4, integrat per Joan Freixa i Ricard Calmet, mentre que el tercer esglaó del podi el van ocupar Martí Casafont i Cristofer Bosque, de l’equip Cycling No Limits- BH / TBalles. Totes dues formacions van realitzar 14 voltes al circuit, però ho van fer amb més temps que el guanyador.

En categoria mixta, la parella més ràpida va ser la formada per Mar Franco i Israel Núñez, de l’equip Massi, que va completar 12 voltes al circuit. La segona posició va ser per a Marc Cirera i Aina Picas, i el podi el van completar Lluís Grandia i Pilar Garcia.

Finalment, en categoria femenina, les vencedores va ser les casserrenques Catalina Martínez i Elena Vila. El segon lloc del podi va ser per a Meritxell Obradors i Rosa Palomino i el tercer, per a Raquel Ledesma i Yolanda Pereira. Els dos primers equips van fer 10 voltes al circuit i el tercer, 9.

Les imatges de les 2 hores de resistència, per Aleix Camprubí

_DSC1107

_DSC1076

_DSC1065

_DSC1033

_DSC1023

_DSC1007

_DSC0973

_DSC0970

_DSC0938

_DSC0924

2h de resistència Avià BTT Cop de Pedal

Comentaris