C AT Gironella

Sense opcions amb un jugador menys (3-1)

Sense opcions amb un jugador menys (3-1)

L’Atlètic Gironella ha perdut al camp del Parets per 3 a 1 en un partit incòmode on els homes de Ponti s’han mantingut vius fins a l’inici de la segona meitat, quan l’àrbitre els ha deixat amb 10 per l’expulsió de Guifré Dalmau. Els gironellencs no han fet un bon partit en defensa i la derrota podria haver estat més àmplia, si no fos per les bones intervencions de Chiscu en els minuts finals.

Els homes de Ponti no s’han trobat còmodes sobre el terreny de joc. El Parets ha estat molt bé en la recuperació i no ha tardat gaire a avançar-se en el marcador. Una passada en profunditat ha servit per guanyar l’esquena a la defensa de l’Atlètic i Chiscu no hi ha pogut fer res. A partir d’aquí, els visitants han tingut dues ocasions clares -una falta llançada per Safont i un bon xut de Wahid- però el Parets ha tingut la més clara: un penal que ha aturat un Chiscu immens. La intervenció del porter ha permès al Gironella arribar viu al descans.

A la represa, l’Atlètic ha sortit molt millor i ha disputat els millors minuts del partit. Malgrat tot, el bon joc duraria poc. Al minut 5 de la segona meitat el col·legiat ha expulsat Guifré Dalmau i el Gironella ha hagut d’afrontar el que quedava de partit -gairebé tota una part- en inferioritat numèrica. L’expulsió ha tallat les ales als de Ponti, que han fet una segona meitat gris i han vist com el rival sentenciava amb dos gols més.

A les acaballes del partit, el Gironella ha maquillat el resultat amb una acció de Pau Ragués que entre porter i defensa han acabat introduint dins la porteria. Ara bé, els locals també han tingut nombroses ocasions per tancar el partit amb una golejada, però entre Chiscu i el desencert en els darrers metres ho han evitat.

El post-partit: Parets 3 Gironella 1

Jordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Me’n vaig del partit amb una sensació estranya. Crec que no l’hem acabat de competir del tot bé. No hem estat massa bé en defensa i els hi hem posat massa facilitats quan atacaven. Han tingut ocasions molt clares i això ho hem de millorar. A fora, hem de millorar molt defensivament. Crec que podem estar contents per acabar 3 a 1 després de la segona meitat. Sí que és cert que els homes de refresc han donat el que buscàvem, però l’expulsió ens ha matat. És una llàstima però ja sabíem que seria un desplaçament molt difícil.”

Chiscu Rodríguez Porter de l’Atlètic Gironella

“Hem començat fluixos en defensa i ens han marcat molt ràpid. No ens ho podíem permetre, ells tenen molta arribada. Trobo que hem de ser més agressius, amb i sense pilota. Però, vaja, jo no he vist l’equip tan malament, simplement hem de ser més forts defensivament. Cal tenir en compte que el Parets té molt bon equip, no és de la nostra lliga, estic convençut que estaran a dalt. Nosaltres plantejàvem un partit on s’havia d’intentar rascar alguna cosa, però sabíem que era complicat. A nivell personal, he tingut un bon dia però tota la segona part amb un jugador menys ha estat dur d’afrontar.”

Chiscu Rodríguez Jordi Pont Ponti Parets Segona Catalana

Comentaris