Futbol, CE Berga

El Berga regala tres punts (0-1)

El Berga regala tres punts (0-1)
Noguera (10) i Joanet (17) esperen l'inici d'una jugada. ALEIX CAMPRUBÍ

Una badada defensiva dels locals ha decantat el partit i els punts entre el Berga i el Ripollet, arran de la qual ha arribat el solitari gol dels primers compassos de la segona part. El partit ha estat dividit a la primera meitat i a la segona els locals han fet mèrits per aconseguir un empat que no ha acabat arribat.

El Ripollet ha tingut més la pilota a l’inici del partit, especialment en zona de mitjos, però sense trepitjar gaire àrea, mentre el Berga ha aconseguit alguns contracops com una centrada de Caicedo que Ruiz no ha aconseguit rematar i alguna altra tímida aproximació. Els blanc-i-vermells generen més perill a mesura que avancen els minuts, des de la calma i la serenitat, tot i no arribar a pessigar gaire al rival. La sòlida defensa local no fa patir a l’equip quan el Ripollet té alguna possessió llarga, i quan fa falta apareix Dani Peralta, amb una aturada de mèrit fregant al descans.

El Berga busca imprimir més intensitat a l’inici de la represa, pressionant un pèl més i aprofitant alguna pilota aturada i la banda dreta de l’atac, on havia entrat Rafa Zafra per Sergi Ruiz (46′). I aquí ha arribat com un gerro d’aigua freda el gol del Juan Manuel Fernández (54′), fruit d’una errada defensiva quan els locals han permès al rival servir de pressa i han encaixat estant desubicats i d’esquenes. Amb la necessitat de remuntar un partit que el Berga creia tenir controlat, l’equip segueix pujant la intensitat i trobant alguna oportunitat, tot i que poques de clares, especialment per la banda dreta i quan combinen els davanters entre ells. Després de l’entrada de Joanet i Codina per Caicedo i Dalmau (61′), Torner n’ha tingut una que ha sortit alta, després d’una prolongació de Carreres d’un servei de banda i també destaca una rematada llunyana i franca de Verdaguer que tanmateix ha marxat per sobre el travesser.

José Manuel Aznar ha estat expulsat (71′), després d’una puntada de peu sobre Noguera, en una acció ja sense la pilota en joc, quan el col·legiat havia xiulat les mans del visitant. Sergi Torrabadella ha fet els darrers canvis per refrescar la creació de joc i aprofitar l’avantatge numèric, amb l’entrada de Bertrans i Agus per Gerard i Torner (75′). Però els minuts passen ràpidament i la pilota roda cada cop menys, amb un rival que ajunta totes les línies i un Berga que té dificultats per trobar opcions tot i jugar a la zona de finalització i aconseguir alguna rematada llunyana o poc clara, davant d’una sòlida defensa, intractable per dalt. Del final destaca una bona aturada de Peralta que ha deixat el Berga amb vida fins al darrer minut, dels diversos que ha allargat l’àrbitre per les pèrdues de temps del Ripollet.

Amb la derrota precisament el Ripollet ha avançat el Berga, que amb els 13 punts ara és 9è. El pròxim partit dels blanc-i-vermells serà el dimecres vinent, en l’ajornada visita del Molletense, 15è posicionat amb 7 punts.

El post-partit: CE Berga 0 – CF Ripollet 1

pratJoan Prat Entrenador CE Berga

“Ha estat un partit igualat contra un bon rival, que té jugadors bons a davant. Hem perdut el partit nosaltres, amb una badada. Hem tingut més ocasions i més clares, i se’ns escapa per una badada molt clara, una tonteria de nens petits. És penós perdre un partit d’aquesta manera. No es pot fer contra un equip veterà que no se’t pot avançar, ja que després sap portar els temps. El treball ha sigut per empatar o guanyar. Hem d’aprendre dels errors. La segona meitat ha estat més nostra per les necessitats, ja que de seguida ens han marcat, i és quan es decideix el partit i hi ha més moviment. Si dimecres cometem les mateixes errades, no guanyarem, si treballem i juguem igual puntuarem”.

retallnogueraJoan Noguera Jugador CE Berga

“Un detall ha decidit un partit igualat. No ens poden fer un gol d’aquesta manera, però hem donat la cara fins al final i no se li pot retreure res a l’equip. El més just hauria estat, com a mínim, un empat. La primera meitat ha estat marcada per la igualtat i el joc tàctic, però a la segona hem donat un plus més i ens mereixíem el gol, ja que l’hem estat buscant del principi al final. Jo m’he trobat molt bé, estic a gust i bé físicament. Marxo amb el cap alt perquè ho hem donat tot. Si guanyem contra el Molletense, tornem a la zona alta”.

Fitxa del partit

Classificació Grup 4 de Segona Catalana

El partit en imatges

_DSC1459 _DSC1465 _DSC1476 _DSC1480 _DSC1481 _DSC1486 _DSC1507 _DSC1510 _DSC1517 _DSC1518 _DSC1520 _DSC1526 _DSC1530 _DSC1550 _DSC1552 _DSC1561 _DSC1562 _DSC1563 _DSC1568 _DSC1569 _DSC1572 _DSC1583 _DSC1591 _DSC1601 _DSC1602 _DSC1613 _DSC1663 _DSC1673 _DSC1680 _DSC1705 _DSC1707 _DSC1729 _DSC1731 _DSC1736 _DSC1746

Berga CE Berga Joan Noguera Joan Prat sergi torrabadella

Comentaris