Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

El Puig-reig segueix amb pas ferm (5-0)

El Puig-reig segueix amb pas ferm (5-0)
Jugadors del Puig-reig, ahir. FS PUIG-REIG

Tercera jornada de lliga de futbol sala català, on al grup 8 de Tercera Catalana només ha tingut activitat un dels representant berguedans. Els jugadors de l’Alt Berguedà han tingut una jornada de descans, degut a que el grup està conformat per un nombre imparell d’equips, tretze concretament. Sí que ha jugat el Puig-reig, que novament ha protagonitzat un gran partit, vençent per un contundent 5 a 0 a l’Oló. Els tres punts sumats permeten a l’equip seguir a les posicions destacades de la classificació, a l’espera que es disputin els darrers partit del cap de setmana.

FS Puig-reig 5 – 0 Oló FC

Els de Puig-reig sortien a la pista concentrats i oferint un bon nivell, fent pressió als de l’Oló a mitja pista. Amb aquesta situació, els visitants no tenien gaires ocasions per retenir la pilota mentre que els berguedans arribaven en més ocasions a la porteria rival. El primer gol no es faria esperar, i cinc minuts després, Òscar Solé inaugurava el marcador. Els moianesos reaccionaven tancant-se amb una defensa ferma, que impedia els locals tornar a marcar. La insistència, però, ha donat els seus fruits al minut 17, quan Claudi Trasserra aconseguia fer el segon dels locals. A pocs minuts pel descans, Carlos Roig encara ampliava més l’avantatge, deixant molt ben encaminat el partit de cara la segona part.

A la represa, els berguedans sortien amb la voluntat de marcar novament com més aviat millor per controlar el partit i tallar qualsevol intenció de recuperar el partit dels visitants. Així, Trasserra, fent una exhibició de bon joc, tornava a veure porteria amb només dos minuts del període disputats. Amb el marcador tan favorable, els nois del Puig-reig han començat a gaudir més del joc, que es traduïen en accions més vistoses. En una d’aquestes, Solé també repetia com a golejador col·locant el 5 a 0 quan encara restaven quinze minuts de partit. Aquest marcador, però, ja no es modificaria per un Oló sense opcions i un Puig-reig sense sort a la porteria.

L’Alt Berguedà CCR descansa

Els nois de l’Alt Berguedà han tingut descans aquesta setmana. El conjunt segueix treballant per a esdevenir un equip més sòlid i poder sumar els primers punts. El proper rival dels berguedans serà la UE La Torre de Claramunt – Capellades B, precisament a la seva pista. Es tracta d’un equip de mitja taula que aquesta jornada ha guanyat per primera vegada a la temporada.

Oló Tercera Catalana FS

Comentaris