Futbol, C AT Gironella

El Gironella guanya sense problemes i es referma en una zona tranquil·la (2-0)

El Gironella guanya sense problemes i es referma en una zona tranquil·la (2-0)
El Gironella celebra un gol, en una imatge d'arxiu

Aquest Gironella té bona pinta. L’equip ha tornat a mostrar aquest cap de setmana la seva millor cara i ha deixat bones sensacions contra un rival que, tot i ser de la part baixa, no va ser menyspreat pels locals. 2 gols d’un Eric Santmartí totalment en ratxa van decantar la balança en un partit on els de Ponti van dominar més.

El partit dels locals va ser molt seriós, ja que, enfrontant-se a un rival que ha sumat pocs punts i ocupa la part baixa, el Gironella va anar a buscar marcar els tempos del partit i tenir la pilota. L’equip va donar bones sensacions, sent efectiu en els metres finals, i també en defensa, amb molta intensitat en la recuperació. Més enllà del gol, però, els berguedans no van tenir un gran gruix d’ocasions clares, per més que tocaven la pilota i aconseguien trobar les bandes, amb centrades laterals. Precisament en una recuperació de Safont va convertir-se en una jugada per la banda, que Eric Santmartí va acabar rematant per encetar el marcador (21′). El control de l’Atlètic s’evidencià especialment en aquesta primera meitat, amb el Can Rull a veure-les venir.

A la segona els visitants surten a pressionar més amunt, i es troben a un Gironella que, a contrapeu, no sap com reaccionar i es queda tancat al camp propi. El segon gol, però, acaba de minvar les esperances del rival, que tampoc havia generat ocasions clares. La diana va arribar després d’una bona jugada dels de Ponti, que va acabar amb una passada en profunditat que Eric Santmartí va controlar per acabar picant per sobre del porter rival (69′). A partir d’aquí, ens trobem amb un rival que intensifica i troba ocasions per fer el gol, inclús amb un 1 contra 1 que acaba aturant Xisco, i un Atlètic que també troba alguna altra opció.

Amb aquests 3 punts els berguedans confirmen el seu estat de forma situant-se a una zona tranquil·la de la classificació. De fet, dels de Ponti són ara 7ns, amb 13 punts, els mateixos que el Berga que té, però, un partit menys. A la propera jornada, però, l’Atlètic visitarà el camp del Parets, que és el colíder de la categoria i suma 18 punts.

El post-partit: CF Atlètic Gironella 2 – Can Rull Romulo Tronchoni 0

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador Atlètic Gironella

“El resultat és totalment just. En els darrers partits, com en la setmana passada, ja hem tingut molt bones sensacions. El d’avui era un partit trampa, ja que ens enfrontàvem a un rival de baix i el plantejament era diferent, ja que anàvem a portar el pes del partit. Destaco sobretot que l’equip ha estat molt seriós en defensa. Ens trobem amb un Eric Santmartí molt en ratxa de cara porteria, i això és molt positiu, que les que tingui les fiqui dins”.

eric-santmartiEric Santmartí Jugador Atlètic Gironella

“Hem fet un partit seriós, com ja vam fer la jornada passada, i defensivament estem molt bé. A davant també tenim tralla. Si estàs bé en defensa, acabes fent gols. Em surten les coses i em noto bé. Després del partit de Bellavista, on no em van sortir les coses, hi ha hagut un punt d’inflexió, i ara van entrant. La diferència està en què ara m’ho crec, hi confio, i la foto dins”.

Resultats del Grup 4 de Segona catalana

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

Atlètic Gironella Èric Santmartí jordi pont Ponti Segona Catalana

Comentaris