Futbol Sala, Casserres Masculí

Empat just en un partit molt disputat (3-3)

Empat just en un partit molt disputat (3-3)
Josep Serralta en acció aquesta tarda a Casserres. LÍDIA LÓPEZ

Els nois del PCImagine Casserres sumen per tercera setmana consecutiva. En aquesta ocasió, els berguedans han firmat un empat contra el Rosario Central per 3 gols, en un partit on el domini ha estat repartit i on qualsevol dels dos conjunts podria haver aconseguit la victòria als últims segons. L’enfrontament es preveia complicat pels locals, per la limitació de canvis amb què encaraven el partit i perquè la temporada passada van perdre en les dues ocasions que es van enfrontar.

El partit ha arrencat amb uns visitants molt concentrats, que ràpidament s’han apoderat del control de la pilota davant un Casserres encara fred. Tot i que els locals han anat entrant al partit, els de Barcelona han obert el marcador al cap de quatre minuts de partit i han obligat als casserrencs a posar una marxa més. Ràpidament, Eloi Carmona aconseguia tornar la igualada al partit per no perdre força ni oportunitats. El joc s’ha estabilitzat en aquest punt, si bé l’acció es desenvolupava majoritàriament a l’àrea local. Tot i gaudir de menys ocasions, els berguedans han aconseguit ampliar el marcador a través de Sergio Flores a cinc minuts pel descans que donava confiança a l’equip i un lleuger avantatge de cara la segona meitat.

A la represa, el partit arrencava d’una manera totalment diferent, amb uns locals dominants i que pressionava a l’àrea rival. Després dels primers intents, Robert Perarnau ampliava el marcador amb el tercer gol local que disposava molt bé el joc als berguedans. L’equip ha necessitat un quart gol, que no s’ha fet realitat a la vegada que el conjunt ha anat perdent intensitat. I així com a la primera meitat els locals aconseguien posar-se per davant tot i tenir menys possessió, el domini berguedà s’ha enfonsat en tres minuts, que han passat de guanyar de dos gols a estar empatats novament.

Els de Casserres, que no han perdut l’escalf de la gent ni un segon, han provat de totes les maneres com fer seus els tres punts, intentant fer contres ràpides que els visitants resolien bé. El Rosario tampoc donava res per sentenciat, i sortia amb el porter de jugador quan tan sols restava un minut i mig de partit i el joc estava més equilibrat que mai abans. Amb aquesta situació, els visitants aconseguien tancar als berguedans, que tampoc deixaven escapar oportunitats per robar l’esfèric. Finalment, però, l’estratègia dels barcelonins no s’ha traduït en canvis al marcador i el partit ha acabat amb l’empat a 3.

Josep SerraltaJosep Serralta Jugador del PCImagine Casserres

“Sabíem que comptàvem amb pocs efectius i teníem molt clar el joc que havíem de fer: tancar-nos a darrere i sortir a la contra. Crec que ens ha funcionat bastant bé tot el partit però els últims deu minuts hem baixat molt físicament, ens han tancat molt a darrere i per això ens han acabat empatant. L’actitud de l’equip, però, ha estat molt bona aquests tres partits i espero que seguim així tota la temporada perquè en podrem estar orgullosos.”

Divisió Honor FS Josep Serralta Rosario Central

Comentaris


naked girls are anal girls did charles manson have a big dick