Muntanya, Atletisme

Riki Hierro i Vanesa Chirveches pugen al calaix més alt del podi de la Volta La Maria 2017

Riki Hierro i Vanesa Chirveches pugen al calaix més alt del podi de la Volta La Maria 2017

Ple de berguedans al calaix més alt del podi de la Volta La Maria 2017. Riki Hierro i Vanesa Chirveches, del JAB tots dos, es van imposar en categoria masculina i femenina. Hierro va completar el circuit, de 15,5 quilòmetres i 650 metres de desnivell positiu, en poc més d’una hora (1:06:56). En noies, Chirveches va creuar la línia d’arribada amb una marca d’1 hora, 25 minuts i 59 segons.

En la general absoluta, Gerard Llimós i Àngel Nevado van acompanyar Riki Hierro al podi. Llimós, de Navàs, va ser segon, amb una marca d’1 hora, 9 minuts i 52 segons; mentre que Nevado, de Puig-reig, va pujar al tercer calaix amb un temps d’1 hora, 10 minuts i 31 segons.

El podi femení també va tenir un clar color berguedà. A banda de la guanyadora, Vanesa Chirveches, l’avianesa Núria Santmiquel i la gironellenca Judit Franch també van aconseguir un dels llocs de prestigi. Santmiquel va ser segona, amb una marca d’1 hora, 29 minuts i 25 segons; mentre que Franch va clavar el cronòmetre a l’hora i mitja (1:30:00) per completar el podi. Lea Llorens, Maria Beringues i Anna Garcia es van quedar a les portes d’aquest podi femení absolut.

Pel que fa a les classificacions sub-18, el guanyador masculí va ser el berguedà Ot Ferrer mentre que en noies Carla Esclusa, de Puig-reig, va ser la més ràpida. El podi masculí el van completar Martí Gorchs -segon- i Lluc Corominas -tercer-, tots dos d’Olost (Osona). En noies, les gironellenques Laia Gonfaus i Martina Gonfaus van acompanyar Carla Esclusa al podi.

A banda dels més de 15 quilòmetres de Volta La Maria, l’organització va organitzar com cada any les curses de la Mini Volta. En concret, es van preparar cinc circuits diferents, adequats a cada categoria i adreçada a nens i nenes des de 3 anys fins a categoria infantil (11-12 anys). En total, hi van participar prop de 200 infants.

Classificacions de la Volta La Maria

JAB Berga Volta la Maria

Comentaris