Futbol Sala, Casserres Masculí

Remuntada en un últim minut d’infart (2-4)

Remuntada en un últim minut d’infart (2-4)
Jugadors del Casserres disputant la primera jornada. LÍDIA LÓPEZ

Els nois del PCImagine Casserres han aconseguit aquesta jornada remuntar els darrers nou minuts de partit un marcador desfavorable de 2 a 0 contra el CSC Futsal de Barcelona. La pista comptava amb l’inconvenient afegit de ser a l’exterior, fóra d’un pavelló com habitualment, amb només una coberta superior. Amb el 2 a 4 final i els tres punts sumats, l’equip de Casserres es col·loca líder de la classificació, ja que, tot i empatar amb tres equips més en punts, tenen el millor gol average.

Els berguedans van haver d’afrontar tota la primera meitat jugant amb el sol de cara, fet que dificultava el bon desenvolupament del joc, tant en ofensiva com en defensa. No obstant això, l’equip creava més ocasions que els barcelonins. Sense gaire encert, els minuts van anar passant sense que es mogués el marcador mentre que els del CSC van treure partit d’un sac de banda per fer el primer gol de la tarda. Els casserrencs van seguir provant sort a l’àrea rival, sense èxit, fins que va arribar el descans amb avantatge mínim dels locals.

A la represa, els berguedans van sortir amb ganes de treure partit de la situació negativa de les condicions solars que ara queien sobre el bàndol local, però amb poc més de dos minuts, aquesta situació es va acabar quan el sol ja es va situar en una posició més baixa. Amb cinc minuts disputats, el CSC va marcar el segon gol i posava més pressió als visitants, que lluny de desanimar-se, van concentrar-se més en el partit i van tornar a dominar per generar oportunitats ràpidament.

Marc Vila seria l’encarregat d’iniciar la remuntada, marcant el primer gol berguedà al minut 31. Els nervis de la recta final van propiciar una expulsió doble d’un jugador local i Josep Serralta, que va veure la segona groga. Així, s’obria un període de dos minuts de joc on només es movien tres jugadors per equip a la pista. Robert Perarnau va aprofitar el desconcert per igualar el partit i fer encara més emocionant el desenllaç. Quan tan sols quedava un minut de partit, Eloi Carmona posava per davant a uns berguedans pletòrics i forçava als barcelonins a sortir de cinc per intentar recuperar l’empat. Aquesta decisió no va ser encertada, ja que veurien ampliar per darrera vegada el marcador amb una bona recuperació de Sergio Flores, que col·locava el 2 a 4 definitiu.

Héctor GómezHéctor Gómez Jugador del PCImagine Casserres

“Vam fer un bon partit. Ens vam veure perjudicats pel sol, però al final ho vam poder superar. Penso que tornem a tenir la mateixa actitud de fa dos anys i això ens fa més sòlids, tot i que encara ens falta un punt d’encert en les jugades que hem de treballar.”

CSC Futsal Divisió Honor FS Héctor Gómez

Comentaris


more tips here