Bàsquet, Bàsquet Berga

Un Beep Berga motivat s’emporta el derbi intercomarcal (80-57)

Un Beep Berga motivat s’emporta el derbi intercomarcal (80-57)

El Beep Berga segueix amb pas ferm per recuperar la categoria i, especialment, amb l’objectiu d’assolir un nivell de joc òptim per a fer-ho. D’aquesta manera, l’equip derrotar amb claredat a l’Artés B, en el derbi intercomarcal.

La igualtat inicial és evident, amb els dos equips que comencen molt forts i el Berga ja inicia un joc fluid en atac, per demostrar que hi havia ganes de guanyar a casa. L’Artés fa cistelles fàcils per culpa de badades locals, però la diferència ja es posa en evidencia en el primer parcial amb un 23 a 16. En el segon, la tònica segueix igual, amb els berguedans augmentant la diferència lleugerament gràcies a la tranquil·litat que dóna a l’atac fer bones defenses, de la qual manera s’arriba 41 a 32 al descans.

A la segona part l’equip surt amb la mateixa intensitat i les ganes de sentenciar el duel. Tot i la intensa defensa del rival, el Berga aconsegueix anotar amb diversos recursos, buscant alternatives, tirant d’individualitats quan no pot córrer o no surten les jugades planejades. Al final del quart, però, el Berga troba el seu joc gràcies a la intensitat defensiva, i aconsegueix augmentar l’avantatge, 58 a 44. En el darrer temps el Berga surt a administrar el resultat, fent bones defenses i minimitzant els riscos en atac, sense deixar d’augmentar la distància. L’intercanvi de cistelles inicial es veu trencat per bones accions en l’anotació i la direcció de jugadors importants com David Yuste o Oleguer Cruz. Lluny de tirar els darrers minuts, el Beep segueix lluitant, intentant fer bones defenses i provant coses, arribant al definitiu 80 a 57.

Precisament Yuste va ser el jugador més destacat en el global del partit, anotant 21 punts (4 de 6 en triples), 8 assistències, 7 rebots i 3 recuperacions, que li atorguen un 31 de valoració. També cal destacar el paper d’Oleguer Cruz, amb 14 punts, 5 assistències i 3 recuperacions (13 de valoració) i Jordi Riu amb 12 punts, 5 rebots i 5 recuperacions (10 de valoració).

Amb la victòria el Berga suma 7 punts en total, situant-se a una 3a posició, amb els mateixos punts que 6 equips més als quals guanya l’average, i un partit pendent. Precisament, els de Manel de Haro buscaran una nova victòria en la visita al Cerdanyola Al Dia B, que suma els mateixos punts, 7, també amb un partit pendent.

El post-partit: Beep Bàsquet Berga 80 – CB Artés B 57

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Beep Berga

“A la comarca ens prenem els partits contra equips del Bages com a derbis. Contra l’Artés, tot i la bona relació, ens ho prenem amb més ganes, ja que és un equip proper i amb jugadors que es coneixen. Venien de guanyar de 30 i podien pujar amb la moral alta, però nosaltres teníem clar el que havíem de fer, tot i les baixes. Tot el que havíem treballat ha sortit. Guanyar amb aquesta diferència a casa sempre és positiu, també per l’afició que ha fet que el pavelló estigues molt ple. L’estat físic no és l’òptim, podem estar més forts a nivell de resistència. La lectura del joc en algunes situacions, sobretot blocs indirectes i el que ve del costat dèbil, encara ens costa. També podem donar un parell de voltes més a la defensa a tota la pista”.

retalldavidyusteDavid Yuste Jugador Beep Berga

“Era un partit important, un derbi. La valoració és molt bona, ja que hem defensat i atacat molt bé. Hem corregut i atacant un dels seus punts dèbils, el joc interior. Dediquem la victòria al Ribi [Marc Ribera], al qual hem fet una samarreta. Hem de seguir amb aquesta dinàmica, ja que és la bona, i amb aquest ritme podrem intentar pujar a Primera. Ens falta ritme, ja que portem pocs partits. Les incorporacions s’han d’adaptar, però pinta molt bé el partit. He començat encertat, i després també he repartit joc i fet bones defenses. Tots hem fet un bon partit”.

Acta del partit

Resultats, classificació i pròxima jornada

Imatges del partit

_DSC0445 _DSC0447 _DSC0454 _DSC0455 _DSC0460 _DSC0465 _DSC0467

Bàsquet Bàsquet Berga beep bàsquet berga Berga david yuste Hug Tuyet

Comentaris