Futbol Sala, Casserres Femení

Empat agredolç contra unes velles conegudes (3-3)

Empat agredolç contra unes velles conegudes (3-3)
Acció de Cristina Rial aquesta tarda a Casserres. LÍDIA LÓPEZ

Les noies del Molles Malé Casserres han empatat contra el Pla de Llobregat. Amb tres gols per banda i un punt per conjunt, el partit d’aquesta jornada reunia dos equips que es troben a la lliga des de fa anys i que sempre desperta molta competència. En aquesta ocasió, tot i que les berguedanes ja el tenien encarrilat, als darrers deu minuts de joc han vist escapar-se la victòria.

Els primers minuts de partit han estat molt igualats, amb dos equips que no abaixaven la guàrdia tot i que no arribaven a generar gaires ocasions de perill. Les visitants, molt decidides, han aconseguit encetar el marcador. Aquesta situació ha fet despertar novament a les berguedanes, que amb els dos gols de Jeni Serralvo als minuts 13 i 15 han girat el partit a favor. No obstant això, les del Pla de Llobregat han seguit pressionant i han aconseguit crear neguit a la porteria adversària els darrers minuts del període.

La segona part ha arrencat molt bé per les locals, que ràpidament feien mostra del domini i guanyaven avantatge amb un gol de Cèlia Guixé. El partit s’ha disputat amb igualtat d’oportunitats fins que les locals han aconseguit posar una marxa més i fer seu el joc, situant l’acció pràcticament al complet a l’àrea local. Primerament, han agafat aire al minut 31, gol que ha deixat tocades a les berguedanes. Els nervis s’han apoderat del seu joc i amb pocs minuts les del Pla han pogut col·locar novament les taules al marcador.

El partit ha entrat en aquets punt en una dinàmica boja, amb  ocasions repartides, contres ràpides i més d’una falta. Cap dels dos conjunts ha abaixat els braços tot i que, a mesura que passaven els minuts, han començat a florir els nervis. Amb la tensió al màxim, les casserrenques s’han trobat a la pista amb una jugadora menys després de l’expulsió per doble groga de Serralvo. Seixanta segons on tot hauria pogut passar però on les locals han pogut mantenir l’empat i fins i tot generar ocasions, tot i el desavantatge numèric.

JuditSolàJudit Solà Jugadora del Molles Malé Casserres

“En general, penso que hem jugat bastant bé. A la primera part, tot i que dúiem la iniciativa, elles han començat posant-se per davant, però hem recuperat el ritme i el descans s’ha fet amb avantatge. A la segona part, hem fallat més defensivament i per això ens han pogut empatar. Realment, el partit hauria pogut acabar de qualsevol manera perquè els dos equips hem tingut oportunitats fins al final. Però ens podem sentir satisfetes per haver aguantat l’últim minut amb una jugadora menys i fins i tot haver generat perill.”

Judit Solà Pla de Llobregat Primera Catalana FS

Comentaris