Handbol

Vèncer i convèncer (34-32)

Vèncer i convèncer (34-32)
L'equip crida als tècnics per fer el crit del final del partit. ALEIX CAMPRUBÍ

Primera prova de foc superada. Després de derrotar amb claredat a dos rivals inferiors, l’Handbol Berga rebia aquest dijous un conjunt de més nivell, el Sant Andreu. Els de Sergi Hernàndez van aconseguir emportar-se els importants punts de casa, en una actuació que no va ser brillant però sí suficient, en un partit que va acabar 34 a 32.

El joc dels locals no va estar al nivell dels altres partits, especialment en una primera meitat on la defensa i els contactes haurien d’haver estat més intensos. Mentre els berguedans buscaven un ritme alt i sortit al contracop, el Sant Andreu apostava pel joc estàtic i tirar de veterania. D’aquesta manera, el partit presentà moments amb un joc més ràpid i estones s’imposà el joc més lent, per la qual cosa es presentaren alternances en el marcador. Això no obstant, s’arriba al descans amb el Berga 3 gols per sobre, 18 a 15.

La tònica és similar als altres 30 minuts, tot i que en diversos moments els verd-i-vermells apliquen millor les seves jugades en estàtic i contracops que no pas en la primera meitat, i pujen punt en defensa. En els darrers compassos, els de la capital s’emporten el partit gràcies a les millors defenses, un punt més de físic, la inspiració en moments clau d’alguns jugadors i la bona gestió del final.

Tot i el resultat favorable i anotar 34 dianes, el conjunt acabà lamentant encaixar 32 gols. Això no obstant, els fans que omplien la grada del pavelló va tornar a casa animada i esperonada. Entre els aficionats s’hi trobaven bastants jugadors de l’equip de futbol de la ciutat que acabava de guanyar el derbi al camp de l’Avià, tanmateix com els jugadors d’handbol havien visitat aquella tarda l’Alfons Gonfaus.

Amb els 6 punts l’equip és més líder, ara en solitari, tot i que hi ha rivals amb partits ajornats. A la jornada vinent el Berga buscarà ser més líder en un camp complicat, el de l’Esportiu Castelldefels, que ha sumat dues victòries i cap derrota aquesta temporada.

El post-partit: Handbol Berga 34 – Club Handbol Sant Andreu 32

sebasexpositoretallSebas Expósito Secretari tècnic Handbol Berga

“És un dels partits que ens trobarem diverses vegades aquesta temporada, enfrontant-nos a un equip veterà i amb experiència. Nosaltres hem jugat amb molta il·lusió, molta pressa i una mica de precipitació. El resultat, amb tants gols, demostra que no hem defensat i, per tant, hem de millorar en aquest sentit. Tot i això, hem estat dins el partit en els moments importants. La clau també ha estat córrer més que ells. Tot i que veia mort el rival al descans, després han aguantat molt bé, ja que temporitzaven millor l’atac que nosaltres. Tenim un equip jove que corre i ho hem d’aprofitar”.

subiretallokJordi Subirana Jugador Handbol Berga

“Sabíem que seria un partit complicat, ja que és un equip veterà que no dóna res per perdut i juga amb puteria, ja els coneixem. Era un partit que havíem de guanyar, ja que a casa hem de sumar tots els punts, no en podem deixar escapar ni un. Hem pogut puntuar per seguir líders. L’any passat aquest era un dels partits que potser no hauríem guanyar per culpa del físic, i avui hem pogut mantenir el ritme de la primera part a la segona. M’he sentit bé i ben acompanyat, es nota molt que tot l’equip estigui en forma”.

Classificació Grup A de Quarta catalana

Resultats i propera jornada Grup A de Quarta catalana

Les imatges del partit

_DSC9168 _DSC9179 _DSC9180 _DSC9189 _DSC9223 _DSC9226 _DSC9233 _DSC9238 _DSC9240 _DSC9247 _DSC9252 _DSC9255 _DSC9257 _DSC9267 _DSC9275 _DSC9287 _DSC9290 _DSC9303 _DSC9307 _DSC9308 _DSC9312 _DSC9322 _DSC9325 _DSC9327 _DSC9330 _DSC9340 _DSC9344 _DSC9351

Berga Handbol handbol berga jordi subirana sebas exposito sergi henandez

Comentaris