Motor

Treball sense recompensa per a Gerard Riu

Treball sense recompensa per a Gerard Riu
Gerard Riu (67) liderant el grup al circuit de Motorland Aragó. MAHINDRA LAGLISSE TEAM

Aquest cap de setmana s’ha disputat la penúltima cita del Mundial Júnior de Moto 3 al circuit aragonès de Motorland, on Gerard Riu amb l’equip Mahindra LaGlisse Team han fet un bon treball però sense poder plasmar-ho als resultats obtinguts.

Des de dijous es va veure que seria una carrera difícil, una sensació que van poder reafirmar amb els entrenaments cronometrats de dissabte on Riu va quedar bastant enredera. L’objectiu pel pilot de Casserres era remuntar tant com pogués.

I així ho va fer Riu en d’un inici de carrera sense precipitacions, on va escalar fins a la vint-i-dosena posició desprès de mantenir una bonica lluita amb el grup que estava. Finalment Riu va acabar la carrera com la millor Mahindra classificada (22º).

Gerard Riu juntament amb el seu equip, el Mahindra LaGlisse Team, esperen poder finalitzar aquesta difícil temporada amb bons resultats a les dues últimes carreres que es disputaràn al circuit de València el proper 19 de novembre. Allà, Riu espera poder acabar l’any plasmant novament l’evolució que va protagonitzar a Jerez.

 

#67 Gerard Riu, pilot Mahindra LaGlisse Team 22º

«Sabíem que seria una carrera complicada. He sortit una mica malament i he intentat avançar als altres pilots des del començament però ha sigut complicat ja que no volia cometre un error amb una caiguda. Durant tota la carrera sabia que si em posava primer del meu grup em tornarien a passar així que m’he esperat al final. Estic content perquè he sigut la primera Mahindra i vull agrair a l’equip tot l’esforç que ha fet. València és un circuit una mica més favorable a nosaltres per tant intentarem acabar la temporada amb bons resultats”.

Gerard Riu Mahindra LaGlisse Team Motorland Aragón Mundial Júnior Moto 3

Comentaris