Bàsquet, Bàsquet Berga

Primera victòria a domicili d’un Beep Berga sense pietat (40-73)

Primera victòria a domicili d’un Beep Berga sense pietat (40-73)
David Yuste en un partit a casa, aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Beep Berga s’ha refet de la derrota del primer desplaçament i ha demostrat ser capaç de guanyar amb claredat fora de casa. Els berguedans s’han imposat aquest cap de setmana a la pista del CB Salou B, per 40 a 73, en un partit que, a més o menys diferència, ha dominat en la seva totalitat.

L’equip va sortir presentant una molt bona defensa, la qual, però, no estava acompanyada d’un bon atac, per la qual cosa el primer parcial de tempteig acaba 11 a 15. En el segon segueixen les bones defenses i l’espessor en atac, però el rival no segueix el ritme i la diferència puja als 12 punts, 17 a 29.

En la segona part desapareixen els problemes ofensius, amb transicions ràpides i generant espais, que sumat a les bones defenses fan que el Beep s’escapi al marcador, 29 a 52. Amb el partit sentenciat, segueix la tònica que comporta aquest abultat resultat de 40 a 73.

Un dels més beneficiats del joc ràpid és Oleguer Cruz, que va ser el jugador més destacat del partit amb 17 punts. També van destacar Bernat Martí, amb 13 punts, i David Yuste, amb 11.

Amb els punts l’equip és 9è, ja que en suma 5 i té un partit ajornat. El proper rival serà l’Artés B, que amb 2 victòries i 2 derrotes suma 6 punts.

El post-partit: CB Salou B 40 – Beep Bàsquet Berga 73

RIBERARETALLMarc Ribera Ajudant tècnic Beep Berga

“La clau principal del partit ha estat la defensa, que ens ha donat la victòria, ja que hem aconseguit aturar als seus homes importants i, especialment a la segona meitat, ens ha permès córrer i fer un joc ràpid. La diferència física s’ha notat molt, ja que només han aguantat el primer parcial i després els hem pogut superar i desactivar. Estem molt contents pel partit, i ara toca seguir millorant”.

oleguerretallOleguer Cruz Jugador Beep Berga

“Hem fet un molt bon partit, especialment en defensa, anul·lant als rivals més importants. La primera meitat ha estat més igualada, però en el tercer quart hem agafat l’important avantatge per marxar del marcador. En el darrer hem pogut mantenir la diferència. He estat encertat, però l’important és l’equip. Un altre dia estarà més encertat un altre, però l’important és que sumem tots”.

Acta del partit

Resultats, classificació i calendari Grup 3 de Segona catalana

ae basquet berga Bàsquet Bàsquet Berga beep bàsquet berga Berga marc ribera oleguer cruz

Comentaris