Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, CE Olvan, Montmajor FC

Olvan i Berga B s’imposen en la primera gran jornada de derbis comarcals de Quarta Catalana

Olvan i Berga B s’imposen en la primera gran jornada de derbis comarcals de Quarta Catalana
CEDIDA

Jornada de derbis berguedans a Quarta Catalana. Dels cinc equips de la comarca que hi ha al grup 1, quatre han disputat un derbi aquest cap de setmana. Dissabte al matí, l’Olvan es va imposar a l’Alt Berguedà per un ajustat 3 a 2. A la tarda, el filial del Berga es va endur els tres punts contra el Montmajor amb un solitari gol de Lluís Boixader. A la mateixa hora jugava el Casserres, que va veure com l’Artés li passava per sobre (5-0) aprofitant el factor camp.

Olvan 3 Alt Berguedà 2

El primer derbi de la jornada es va disputar a Olvan. L’enfrontament, molt igualat i amb poques ocasions de gol, es va animar en el tram final. De fet, en els darrers vint minuts es van fer 4 dels 5 gols del partit. La primera diana va arribar a l’inici de la represa i va ser obra del visitant Marc Quesada. Deu minuts després, Xavier Gonfaus empataria de penal, però en qüestió de segons l’Alt Berguedà va reaccionar amb un gol d’Albert Gaona. Però en el tram final l’Olvan va girar la truita. Dos gols de Mohamed Bouybaoun van confirmar la remuntada local i van fer pujar al marcador un 3 a 2 que seria definitiu.

Fitxa del partit

Berga B 1 Montmajor 0

El filial del Berga ha aconseguit una victòria ajustada però important en la visita del Montmajor a la capital de comarca. Els visitants van sortir mossegant però van anar perdent força amb el pas dels minuts del primer temps. El Berga, per la seva banda, va optar per llançar pilotes a l’esquena de la defensa, sense crear massa perill a la porteria rival. A la represa, el partit es va animar una mica i les ocasions clares van començar a aflorar. Malgrat tot, l’únic equip encertat va ser el Berga, que en va fer prou amb un gol de Lluís Boixader a vint minuts pel final per endur-se els tres punts. El Montmajor va serrar les dents fins al final, però l’1 a 0 va ser definitiu.

Fitxa del partit

Artés 5 Casserres 0

El líder no falla. L’Artés segueix encapçalant la classificació en solitari. El conjunt del Bages s’ha desfet sense massa problemes del Casserres en un partit que estava pràcticament sentenciat al descans. Tres gols del màxim golejador de la categoria, Xavi Pareja, en el primer temps deixaven entreveure uns darrers 45 minuts complicats per als berguedans. A la represa, un gol d’Arnau Cormina a falta de vint minuts pel final esvaïa qualsevol opció de remuntada casserrenca i, en temps afegit, Hamza Oumrim va fer el definitiu 5 a 0.

Fitxa del partit

La classificació

L’Olvan i el Berga B agafen una mínima distància respecte la resta d’equips berguedans en aquest inici de temporada. Les victòries d’aquest cap de setmana fan pujar olvanesos i berguedans cap als primers llocs. L’Olvan és tercer, amb 7 punts; mentre que el filial del Berga és 4t, també amb 7 punts. Un pèl més avall, a mitja taula, hi ha el Casserres (7è), que suma 5 punts. I en la zona mitja-baixa de la classificació hi trobem el Montmajor i l’Alt Berguedà, 9è i 10è, amb 4 punts.

Classificació del grup 1 de Quarta Catalana

Quarta Catalana

Comentaris