CE Puig-reig, UE Avià B

L’Avià B perd el derbi de filials al Nou Congost i el Puig-reig acusa un mal inici a Can Parellada

L’Avià B perd el derbi de filials al Nou Congost i el Puig-reig acusa un mal inici a Can Parellada
Imatge del partit entre el filial del Manresa i el de l'Avià. CE MANRESA

Jornada negra per als equips berguedans del grup 7 de Tercera Catalana. Dos desplaçaments, dues derrotes. Ni Puig-reig ni Avià B han estat capaços de sumar punts en dos camps complicats com són el del Can Parellada i el Nou Congost de Manresa. Els puigreigencs van acusar un mal inici a Terrassa (2-1) i els avianesos no van ser capaços de remuntar un 1 a 3 en contra a la capital del Bages (2-3).

A Can Parellada, el Puig-reig va veure com el rival feia dos gols en menys d’un quart d’hora de partit. Els egarencs marquen poc -7 gols en quatre partits- però encaixen menys -4 gols en quatre partits-, de manera que un 2 a 0 en contra, malgrat que fos al minut 15 de partit, era complicat d’aixecar. Així va ser: els del Berguedà no van retallar diferències fins les acaballes del partit, amb una diana d’Arnau Pérez al 82. El 2 a 1 seria definitiu.

A Manresa, l’Avià B tampoc va fer un bon inici. Al minut cinc, el filial manresà es va avançar en el marcador amb un gol de Dario Jiménez. Més tard, però, Eudald Tubau empataria abans de la mitja hora de joc i amb l’empat es va arribar al descans. A la represa, els locals van sortir més endollats de cara a barraca i van posar terra pel mig amb dos gols en qüestió de deu minuts. Amb el 3 a 1 en contra, Arnau Pons va retallar distàncies a falta de vint minuts pel final, però la diferència seria insalvable i el 3 a 2 va ser definitiu.

Amb aquests marcadors, Puig-reig i Avià B queden relegats a la part baixa de la classificació. Els homes de Joan Flores són tretzens, amb només 4 punts dels 15 possibles, mentre que el filial avianès és 16è, amb únicament tres punts dels 18 que s’ha jugat fins ara.

Fitxa del Can Parellada vs. Puig-reig

Fitxa del Manresa B vs. Avià B

Classificació del grup 7 de Tercera Catalana

Can Parellada CE Manresa Tercera Catalana

Comentaris