C AT Gironella

Un Gironella desconegut perd dos punts al camp de l’OAR Vic (3-3)

Un Gironella desconegut perd dos punts al camp de l’OAR Vic (3-3)
Ferran Prat, del Gironella, lluita per la pilota en una acció del partit contra l'OAR Vic. MARC CANTURRI

L’Atlètic Gironella ha deixat escapar dos punts en un camp propici per guanyar i en un partit on ha desaprofitat un avantatge de dos gols a menys de mitja hora pel final. L’OAR Vic ha merescut puntuar i ho ha fet, davant un Gironella imprecís, tou i gairebé inofensiu després de l’1 a 3. Al final, empat a 3 i repartiment de punts que no deixa content a cap dels dos equips.

El Gironella se n’ha anat al descans amb un 1 a 2 a favor sense pràcticament aproximar-se a l’àrea vigatana. Dues bones accions de Pau Ragués han estat suficients per desencallar un partit travat. A la mitja hora de joc, Ragués ha avançat els gironellencs amb un gran xut des de lluny que ha picat al travesser abans d’entrar. Abans del descans, però, l’OAR ha empatat amb un xut creuat de Pau Matas i tot feia pensar que l’1 a 1 seria el resultat al descans. Però no: el Gironella s’ha tornat a avançar en la darrera acció abans del descans. Pau s’ha desfet del seu marcador a banda dreta i ha posat una pilota a l’esquena de centrals que Èric Santmartí ha rematat a plaer, avançant-se al porter vigatà.

A la represa, els locals han sortit a mossegar. Des del primer minut han començat a provar les habilitats de Jofre amb xuts des de mitja distància i internades per bandes. Però el Gironella també ha tingut les seves ocasions. Els moviments d’Èric a l’esquena dels defenses i el desequilibri de Ragués per banda dreta donaven vida ofensiva a un equip que s’ha mostrat sorprenentment imprecís en la creació. Avui, però, les individualitats semblaven disposades a dictar sentència. Al minut 8, Ragués ha caçat una pilota morta a l’interior de l’àrea i l’ha rematat amb un bon xut a l’esquerra del porter local. L’1 a 3 posava les coses molt de cara als del Berguedà.

Malgrat tot, a partir d’aquest moment, els homes de Ponti han començat a recular i han passat a jugar molt nerviosos, accelerats i sense un estil clar. Imprecisos en la sortida de pilota i tous en el xoc, els gironellencs han donat vida a un OAR que després del tercer gol semblava tocat i enfonsat. I en aquest escenari ha arribat el 2 a 3. Un malentès entre la defensa i Jofre ha habilitat Miquel Sànchez, que ha donat esperança als locals.

Arran del gol, l’embranzida vigatana ha anat a més i els de Ponti no han sabut aturar-la. La calma que necessitava l’equip no ha arribat i el gol de l’empat era qüestió de minuts. Així ha estat: al 80, un refús amb el cap de l’OAR s’ha convertit en una assistència perfecte per a Gil Puig, que ha quedat sol davant Jofre i ha superat el porter amb una còmoda vaselina. En els darrers minuts, tots dos equips han gaudit d’alguna tímida ocasió per sumar els tres punts, però finalment hi hauria repartiment.

El post-partit: OAR Vic 3 Gironella 3

Jordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Marcar tres gols fora i empatar mai és bo. Ens queda una sensació molt dolenta. Hem transmès molta desconfiança en defensa. Si valorem tot el partit, el resultat és just, però sap greu perquè és un rival directe i teníem un avantatge prou còmode. Era un camp per sumar els tres punts. Penso que ha faltat molta pausa en totes les línies i no hem sabut analitzar bé la situació. Hem perdut moltes pilotes tontes i li hem donat vida al rival. La setmana que ve anem al camp de les Franqueses i potser és un mal moment perquè no estem en el nostre millor moment de forma, però cada partit és un món i sabem competir contra tothom.”

Wahid Rachdi Jugador de l’Atlètic Gironella

“El d’avui és un partit que no se’ns pot escapar mai. Amb l’1 a 3 hauríem d’haver estat més contundents a darrera i tenir més la pilota, i no ho hem fet. Dos errors puntuals ens han matat. La setmana que ve anem al camp de les Franqueses i hem de millorar molt si volem competir. Si anem al camp de les Franqueses amb aquesta actitud, patirem molt. També és cert que hem tingut un inici ple de lesions de jugadors importants i que hi ha gent que tot just s’incorpora ara. Quan estigui tot en ordre, l’equip segur que ho notarà.”

oar-gironella-1

oar-gironella

oar-gironella-2

oar-gironella-3

Fitxa del partit

Classificació del Grup 4 de Segona Catalana

Jordi Pont Ponti OAR Vic Segona Catalana Wahid Rachdi

Comentaris