Handbol

El nou Handbol Berga ja domina a domicili (18-41)

El nou Handbol Berga ja domina a domicili (18-41)
Arnau Viladrich celebra un gol, en el primer partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Aquest és un altre equip. L’Handbol Berga ha demostrat que és capaç de competir i dominar amb claredat i sense patir en els partits a domicili, per més que el nivell d’alguns rivals d’enguany pugui ser substancialment inferior. Tot i això, clara victòria a la pista de l’AE Aula B de Barcelona per 18 a 41.

El plantejament defensiu 3-2-1 segueix donant fruits. Gràcies a aquest, que comporta recuperacions i contracops, tant directes com en segona onada, l’equip aconsegueix una renta d’uns 10 gols en el primer quart d’hora, que trenca el partit. A partir d’aquí, el duel és còmode i l’equip pot dominar amb calma i claredat, també a través de la fluida circulació de pilota, que comportava xuts i gols de les primeres línies des dels 9 metres, per sobre una defensa plana, 6-0. La segona part comença amb 11 a 23 al marcador, però ni el descans ni els diversos canvis a la pista fan que els visitants baixin la intensitat ni el rendiment, cosa que, sumada als pocs canvis disponibles i el just nivell dels porters rivals, fa que el resultat final sigui aquest contundent 18 a 41.

Amb aquest ple de victòries en dues jornades, l’Handbol Berga aconsegueix ser colíder de la categoria. Aquesta setmana entrant hi haurà doble jornada, ja que el dia 12 hi haurà partit. Els de la capital del Berguedà s’enfrontaran al Sant Andreu, que ve de guanyar però té pendent el partit de la primera jornada.

El post-partit: AE Aula 18 – Handbol Berga 41

Sergi Hernàndez Entrenador Handbol Berga

retallsergihernandez“Des de l’inici hem vist que no tenien bon balanç defensiu. Nosaltres corríem molt i ells no sabien atacar la nostra defensa. La pretemporada comença a donar els seus fruits. Els canvis no han fet baixar la intensitat. L’actitud és molt bona i tenen moltes ganes, hi ha hagut un canvi respecte l’any passat. També físicament, ja que ara corrent més i poden fer una defensa exigent com aquesta. Abans arribaven molt cansats als finals del partit, amb les exclusions que comportava per no arribar, i ara això no passa. A nivell tàctic falta molt, però creuen en el que estem fent i estem treballant i es nota”.

Arnau Viladrich Jugador Handbol Berga

retallviladrich“La seva defensa ens ha donat molt xut exterior, des dels laterals i els centrals, i hem aprofitat els contracops perquè tenien dificultats per baixar a defensar. La nostra defensa ha estat molt ben executada i els nostres porters també han estat on fire. Ens hem pogut adonar que hem d’aprendre a jugar sabent que estem guanyant, però no donar per guanyat el partit, per això hem ampliat l’avantatge. No ens hem rendit i hem seguit jugant fins el minut 60. Ens han sortit moltes coses bé i, si tornem a tenir marges, podrem provar coses noves, per així aprendre”.

Resultats Grup A de Quarta catalana

Classificació Grup A de Quarta catalana

arnau viladrich Berga Handbol handbol berga sergi hernàndez

Comentaris