Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Cara i creu a l’arrencada berguedana a Tercera Catalana

Cara i creu a l’arrencada berguedana a Tercera Catalana
Els jugadors del Puig-reig abans de saltar a la pista. FS Puig-reig

L’inici de la lliga de futbol sala català ha aconseguit reunir novament a dos conjunts berguedans a la mateixa categoria. Es tracta del Puig-reig, que va patir el descens de Segona Catalana la temporada passada, i la nova secció de futbol sala de l’Alt Berguedà, l’equip conglomerat de diversos pobles de la zona. Ambdós disputaran la temporada dins del grup 8 de la categoria. La millor notícia de la jornada, però, és la recuperació de l’esport a l’Alt Berguedà, que havia quedat sense representants després de la desaparició de tres equips de la comarca la temporada passada.

FS Puig-reig 4 – 2 Futsal Athletic Vilatorrada B

Els del Puig-reig s’han estrenat a tercera catalana amb bon joc i solidesa. L’equip berguedà suma els primers tres punts a la nova categoria després de guanyar per 4 a 2 a l’Athletic Vilatorrada B. El partit va arrencar encallat, amb un joc poc definit. Ambdós conjunts mostraven nerviosisme i errades a l’hora de rematar les jugades. Aquesta dinàmica es mantenia al llarg de tot el període, i tot i que tant locals com visitants gaudien d’ocasions per encetar el marcador, la falta d’encert no ho feia possible, fent que el partit arribés obert i sense gols a la segona part.

A la represa el Puig-reig sortia centrat i tocant millor la pilota, motiu pel qual, Claudi Trasserra va poder obrir el marcador en pocs minuts. Les bones sensacions van facilitar que en els primers deu minuts del període, els berguedans ja comptessin amb un avantatge de 3 a 0, amb gols d’Enoc Moreno i Carlos Roig. En aquest punt, els del Vilatorrada començaven a jugar de cinc per tal de retallar distàncies, estratègia que els servia per anotar el primer gol. Els locals van saber frenar l’ofensiva i no van deixar retallar el marge, a la vegada que miraven de robar pilotes per generar una contra. I gràcies a aquesta, Sergi Peláez aconseguia el quart gol locals, respost al moment amb el segon dels visitants que definia el marcador definitiu de 4 a 2. Els 5 minuts finals, els locals van dedicar-se exclusivament a mantenir una defensa de ferro que no permetés als del Bages acostar-se al marcador i fer trontollar la victòria als locals.

Alt Berguedà CCR 2 – 5 Oló FC

L’Alt Berguedà retorna a la competició amb la necessitat de continuar fent equip. El conjunt ha patit una derrota a casa contra l’Oló per 2 a 5 en el quart partit des de la seva formació, generant bones sensacions de cara a les properes jornades. Els berguedans saltaven a la pista perduts però amb ganes de disputar un bon partit. Després d’aguantar els primers minuts, els visitants van fer seu el joc i aconseguien anotar tres gols en menys de deu minuts. Aquesta embranzida va desanimar al locals, si bé el marcador es va mantenir 3 a 0 fins el descans.

A la segona part, els de l’Alt Berguedà van saltar a la pista amb millor joc i més centrats, si bé els del Moianès encara van poder ampliar l’avantatge fins al 0 a 5. Aquest context no va enfonsar als locals, que si ve van veure perdut el partit, van aprofitar per seguir creixent com a equip. La seva empenta va facilitar dos gols al tram final del partit, obra de Daniel Ortiz, que establirien el 2 a 5 final.

Athletic Vilatorrada Oló Tercera Catalana FS

Comentaris