UE Avià

L’atac letal de les Franqueses passa per sobre d’un Avià capcot i nerviós (2-6)

L’atac letal de les Franqueses passa per sobre d’un Avià capcot i nerviós (2-6)
Les Franqueses celebra un gol davant la resignació dels avianesos. ALEIX CAMPRUBÍ

No hi ha hagut opcions. El primer equip de la Unió Esportiva Avià rebia aquesta setmana un dels equips més forts de la categoria amb el repte de poder competir. No ha estat així: l’efectivitat de Les Franqueses ha posat terra pel mig en els primers minuts i el desavantatge ha estat impossible de reduir, tot i que per moments la imatge de l’equip ha millorat. Els gols han anat caient i al final els vallesans s’han endut una victòria contundent per 2 a 6.

L’inici dels visitants ja ha estat aclaparador. En menys d’un quart d’hora ja ha fet dos gols en les dues úniques aproximacions a l’àrea avianesa: un, al minut 7; i l’altre, al 12. A partir d’aquí, l’Avià ha intentat reaccionar però, més que la diferència en el marcador, el problema que ha patit l’equip avui ha estat anímic. El nerviosisme portava a la imprecisió i aquesta, a la comoditat d’un rival que no veia perillar el partit. En aquest escenari, les Franqueses ha fet el 3 a 0 a falta de cinc minuts pel descans. Tot semblava dat i beneït però els homes de Xavi Posas s’han tret la son de les orelles i han retallat distàncies poc abans del descans, amb un gol d’Eudald Tubau.

A la represa, l’esdevenir era una incògnita. Si l’Avià prolongava les sensacions donades a les acaballes del primer temps, el segon gol podia arriba i, amb ell, l’esperança de remuntar. Però no. Les Franqueses ha tardat un quart d’hora a fer un 1 a 4 que sentenciava l’enfrontament i queia com un gerro d’aigua freda sobre els avianesos. A partir d’aquí, no hi ha hagut color i el cinquè i el sisè han caigut progressivament. Malgrat tot, a les acaballes un golàs de Yuti maquillaria el marcador final però no evitaria la desfeta local. Xiulet final, 2 a 6 i molts aspectes a millorar.

El post-partit: Avià 2 Les Franqueses 6

Xavi Posas Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Hem vist un rival molt superior a nosaltres. Ens han condicionat molt dues o tres jugades concretes, però en línies generals l’equip ha estat molt inferior. M’esperava competir més. La lectura al vestidor era clara: nosaltres hem de créixer i no ho farem d’un dia per l’altre. A partir dels dos primers gols no hi ha hagut gaire història. A nosaltres aquest inici no el necessitàvem. Són rivals molt complicats i som un equip per fer. El que necessitàvem és un equip més assequible per poder competir i agafar moral. Potser només hem vist que podíem competir en dos partits i això a nivell de coco fa mal. Les millores no es veuen gaire, estic segur que n’hi ha, però quan perds és complicat. Estem bloquejats i amb el cap baix però la victòria arribarà.”

Eudald Tubau Jugador de la Unió Esportiva Avià

“Han estat superiors, no cal amagar-ho. Però nosaltres crec que hem estat una mica fluixos i no hem sortit prou endollats. Que te’n fotin dos només començar no ajuda i hem estat molt nerviosos fins al 3 a 0. Llavors hem començat a jugar amb confiança i s’ha vist que podíem plantar cara. Però res, no hi ha hagut manera. La meva opinió és que tenim una bona idea de joc i que a la llarga donarà resultats, però de moment les coses no han sortit. Ho podem aixecar. Ara ve un altre partit a casa i penso que podem començar a sumar. Però, vaja, que la clau és perdre els nervis i començar-nos-ho a creure.”

Fitxa del partit

Classificació del Grup 4 de Segona Catalana

 

El partit en imatges

_DSC7399 _DSC7414 _DSC7422 _DSC7439 _DSC7449 _DSC7464 _DSC7474 _DSC7476 _DSC7484 _DSC7494 _DSC7523 _DSC7538 _DSC7540 _DSC7550 _DSC7557 _DSC7563 _DSC7577 _DSC7594 _DSC7599 _DSC7638 _DSC7646 _DSC7653 _DSC7668 _DSC7675 _DSC7716 _DSC7721 _DSC7746 _DSC7747 _DSC7752 _DSC7755 _DSC7774 _DSC7794 _DSC7811 _DSC7826 _DSC7835

Eudald Tubau Les Franqueses Segona Catalana Xavi Posas

Comentaris