Handbol

L’Handbol Berga comença amb bon peu i millors sensacions (22-16)

L’Handbol Berga comença amb bon peu i millors sensacions (22-16)
Joan Serarols celebra un gol, en el Trofeu Antoni Sabata. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga ha sumat els primers punts aquest cap de setmana en la visita del Cambrils B, en el primer partit de lliga, en guanyar per un clar 22 a 16. Tot i que encara l’equip té marge de millora, les sensacions de cara a aquesta campanya són prou bones per pensar en l’ascens.

L’equip va començar el partit concentrat a més no poder, conscient que era molt important guanyar el primer partit de lliga. Gràcies a la defensa 3-2-1 i la clara millora física, i tot i els nervis, l’equip va aconseguir agafar els primers avantatges importants de bon inici, d’uns 5 gols, mostrant una clara solidesa. Aquest avantatge tenia la tranquil·litat de no haver-se de preocupar tant per l’espès atac. El Cambrils es mostrava com un equip jove, el qual no trobava els mecanismes per atacar a la bona defensa berguedana, que els va fer molt mal. Tot i això, una certa relaxació al final de la primera meitat va fer que el marcador s’ajustés una mica.

A la represa, l’equip segueix pugnant per mantenir l’avantatge. Guillem Campillo va seguir en la línia de Joan Pla, i van fer la feina a la qual no arribaven els defenses, essent així els millors del partit. Els minuts passaven i el rival no aconseguia acostar-se al marcador, gràcies a la rocosa defensa local, que va aconseguir els primers punts de la temporada.

Amb aquests 2 punts l’equip se situa a la 2a plaça de la taula, a l’espera d’un partit ajornar i un de suspès. El proper partit serà contra l’AE Aula B de Barcelona, que va guanyar en el seu primer partit de lliga.

El post-partit: Handbol Berga 22 – 16 Cambrils B

retallsergihernandezSergi Hernàndez Entrenador Handbol Berga

“La clau del partit va ser la defensa que vam plantejar. Tot i que encara fem diversos errors, no van saber atacar aquesta tàctica. El millor van ser l’actitud i les ganes que hi van posar els jugadors. Tot i això, encara queda molt per treballar, per exemple, els contracops. També cal corregir els posicionaments tàctics, millorar la sortida ràpida des de darrere i evitar exclusions innecessàries”. 

Guillem Campillo Porter Handbol Berga

“Estic molt content, ja que les coses van sortit bé. Es nota la feina que s’està fent als entrenaments, amb una bona defensa i una millora física. A la porteria també estem millor, i els laterals i els extrems també van estar encertats. Tot l’equip està molt content pel partit que vam fer”.

Resultats Grup A de Quarta catalana

Classificació Grup A de Quarta catalana

 

Guillem Campillo Handbol handbol berga Sergi Hernánez

Comentaris