Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, CE Olvan, Montmajor FC

L’Olvan goleja el Sallent B i el Casserres queda com l’únic berguedà invicte a Quarta Catalana

L’Olvan goleja el Sallent B i el Casserres queda com l’únic berguedà invicte a Quarta Catalana
La Monistrolenca i el Casserres van empatar a 3 en un partit emocionant fins el final. AE MONISTROLENCA

La primera victòria de l’Olvan a Quarta Catalana és la millor notícia de la segona jornada de lliga en clau berguedana. Els olvanesos han golejat el Sallent B per 4 a 1 en la seva estrena com a locals. D’altra banda, el Casserres es converteix en l’únic equip berguedà de la categoria que segueix invicte, després de l’empat a 3 al camp de la Monistrolenca i les derrotes de Montmajor (1-0 a Callús) i Alt Berguedà (5-2 a Castellnou). El Berga B ha estrenat el seu caseller de punts amb un empat a 0 a casa contra el Valls de Torroella.

Olvan 4 Sallent B 1

Festival de gols en el primer partit de lliga al camp d’Olvan. Els locals rebien un habitual de la categoria, el Sallent B, i esperaven començar a sumar després de la derrota de la primera jornada al camp del Calders (3-1). Dit i fet. Dos gols en el primer quart d’hora de joc -obra de Xavier Gonfaus i Octavi Casasampera van aplanar el camí. Abans de la mitja hora, però, el Sallent va retallar distàncies amb una diana d’Oriol Simon. El 2 a 1 es va conservar fins el descans i, a la represa, l’Olvan va fer dos gols més que certificaven el primer triomf de l’any. Gerard Adelantado i Joan Casals en van ser els autors.

Monistrolenca 3 Casserres 3

Empat agredolç pel Casserres al camp de la Monistrolenca. Els casserrencs visitaven un dels camps més feixucs de la lliga, però ho feien amb la tranquil·litat d’haver fet els deures en el primer partit de lliga (2-0 contra el Navàs B). La Monistrolenca es va avançar ben aviat, al minut 6, amb un gol d’Oriol Andreu. Abans del descans, però, el Casserres empataria amb una diana d’Adrià Vima. A la represa, els del Berguedà van sortir més endollats de cara a barraca i en menys de deu minuts van fer dos gols, de Manel Boixadera i Adrià Corominas, que posaven la victòria molt difícil als locals. Però no: tal com ja va passar fa una setmana a Montmajor, la Monistrolenca no es va rendir fins el xiulet final, i en els darrers vint minuts va fer dos gols que li permetrien esgarrapar un punt. Les dianes van ser d’Oriol Andreu i de Joel Alhama.

Callús 1 Montmajor 0

Partit molt disputat a Callús. Els berguedans van presentar-se a un dels camps més grans de la lliga amb un entramat defensiu que prometia guerra. Inicialment, la línia de cinc defenses va ser una bona idea i els ràpids davanters del Callús van tenir seriosos problemes per crear perill. Malgrat tot, abans de la mitja hora de joc, Pau Sala faria l’1 a 0 aprofitant un error en el refús de la defensa taronja i agafant el porter fora de la seva zona de confort. El gol va esgarrar els esquemes del Montmajor, que a la represa va sortir disposat a capgirar el marcador. En el tram final arribarien les ocasions més clares pels visitants, a pilota aturada. No hi va haver sort i els tres punts es van quedar al Bages.

Castellnou 5 Alt Berguedà 2

Vendaval de gols a Castellnou en el primer partit de l’Alt Berguedà en camp contrari. Els homes de Xavi Ribera es van veure superats per un rival que va sentenciar el partit en un segon temps pletòric de cara a porteria. Al minut 6, el Castellnou es va avançar amb un gol d’Aleix Codina. Malgrat tot, abans del quart d’hora de joc, l’Alt Berguedà va capgirar el marcador amb dos gols d’Albert Gaona i Gerard Puig en un obrir i tancar d’ulls. Passada la mitja hora de joc, Josep Baraldés faria l’empat a dos. A la represa, però, només hi hauria un equip encertat de cara a porteria: dos gols del Castellnou en els primers deu minuts i un altre, a les acaballes, serien més que suficients per assegurar els primers tres punts de la temporada i, per tant, la primera derrota de l’Alt Berguedà en partit oficial.

Berga B 0 Valls de Torroella 0

La primera victòria del filial del Berga a Quarta Catalana haurà d’esperar. Els berguedans s’estrenaven a casa aquest cap de setmana amb la visita del Valls de Torroella, un equip que acostuma a lluitar a la zona baixa de la classificació però que aquest any sembla que podria fer un salt. El filial berguedà, en canvi, va acusar un dia més la manca de fonts d’armari i la sequera ofensiva. El partit va acabar amb un pobre 0 a 0 i repartiment de punts que satisfà molt més als visitants que als locals.

Futbol Grup 1 Quarta Catalana

Comentaris