Atletisme

L’equip del JAB guanya la Sailfish Costa Brava 2017 per relleus

L’equip del JAB guanya la Sailfish Costa Brava 2017 per relleus
Podi de Relleus de la Sailfish Costa Brava 2017. SCB - James Mitchell

Els Joves Atletes de Berga s’alcen amb la victòria per Relleus de la Sailfish Costa Brava, celebrada aquest cap de setmana a Sant Pere Pescador. L’equip, format per Oriol Mas en natació, Eduard Boladeras en ciclisme i Pol Raich a les bambes, va aconseguir, a més a més, el cinquè millor registre de tota la competició, amb un temps de 3h 49m 17s. El podi el van completar el Fasttriatlon – CN Montjuic, amb un temps molt proper al dels berguedans i el Team Sailfish Alemanya One. Aquesta ha estat la primera edició de la Sailfish celebrada a la Costa Brava de la prova que s’havia celebrat al Berguedà fins el passat any.

L’equip del JAB va brillar en un dia especialment gris a la Costa Brava que no va posar les coses fàcils als atletes que es van llançar a l’aigua puntuals, a les 7:30 del matí, enmig d’una boira espessa. La prova comptava amb les característiques tradicionals d’una triatló de mitja distància, amb 1900m de natació, 90km sobre la bicicleta i 21km corrent. La victòria absoluta va ser per Joan Ruvireta, del CN Vic, seguit d’Iñaki Baldellou del CN Minorisa i Xavier Torrades del CN Reus Ploms.

 

Bons resultats pels berguedans Ayala i Camprubí

Roger Ayala va pujar al podi com a tercer millor SUB23 a la Sailfish, per darrere de David Puertas i Jordi Garcia. El de Gironella va registrar un temps de 5h 21m 05s. Per la seva banda, Roger Camprubí va ser el millor SUB23 de la Short Ballena, una versió reduïda de la Sailfish que comptava amb 1900m de natació, 45km de ciclisme i 10km corrent. El de Borredà, membre del CE Rayoteam, va completar la prova en 2h 18m 21s i el sisè millor temps absolut.

 

Cap de setmana rodó pel JAB

A més d’aquesta victòria a Sant Pere Pescador, el club berguedà també ha comptat amb una bona participació dels seus atletes al Cros de l’Ametlla de Merola, on destaca especialment el podi masculí de la categoria 5km, compost completament per membres del club amb victòria per Guillem Fernández, plata per Xavi Rodríguez i la tercera posició de Carles Cort. A la prova també hi va participar Joan Huesca, que va finalitzar vuitè.

També va pujar al podi Sandra Martínez, concretament al tercer calaix dels 10km femenins, seguida en quarta posició per Ester Reguant. Pel que fa als 10km masculins, Riki Hierro i José Izquierdo van quedar dins del TOP10, registrant Izquierdo el millor resultat entre els veterans. També hi van participar Sergi Vila (16), Bernat Tresa (38) i Miki Serra (112).

jab ametlla

Membres del JAB a l’Ametlla de Merola. JAB

Eduard Boladeras JAB Oriol Mas Pol Raich Sailfish Costa Brava triatló

Comentaris