CE Puig-reig, UE Avià B

El Puig-reig cau al camp del Súria i l’Avià B segueix negat en aquest inici de lliga

El Puig-reig cau al camp del Súria i l’Avià B segueix negat en aquest inici de lliga
El Súria ja va derrotar l'Avià B com a local en la segona jornada i aquesta setmana ha fet el mateix amb el Puig-reig. CE SÚRIA

Jornada negra per als interessos dels berguedans del grup 7 de Tercera Catalana. Ni Puig-reig ni Avià B han estat capaços de puntuar i confirmen un inici de temporada mediocre. Els puigreigencs van ensopegar al camp del Súria per un ajustat 2 a 1 mentre que l’Avià B va tornar-se-les a veure amb un dels equips capdavanters, el Can Parellada, i va perdre 2 a 0.

Amb aquests marcadors, el Puig-reig cau fins la  13a posició i només ha sumat 4 dels primers 12 punts en joc. Per la seva banda, l’Avià B es penúltim, encara sense puntuar. Malgrat tot, l’inici de temporada també té punts positius. A Puig-reig, l’equip ha demostrat que el municipal tornarà a ser un fortí i, de moment, només hi ha cedit dos punts contra el Sant Pere Nord, que ha guanyat la resta de partits que ha disputat. A Avià, a l’equip li està costant arrencar però el calendari tampoc hi ajuda: encara no s’ha pogut estrenar com a local per culpa de les obres al municipal Alfons Gonfaus i, a més, s’ha enfrontat amb tres dels quatre primers classificats en les quatre primeres jornades de lliga.

La setmana vinent, el Puig-reig rebrà la visita del líder, el Viladecavalls, mentre que l’Avià B debutarà com a local contra un rival directe, el Fruitosenc, que és cuer i tampoc ha sumat cap punt encara.

Fitxa del Súria – Puig-reig

Fitxa del Can Parellada – Avià B

Classificació del grup 7 de Tercera Catalana

Futbol Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris