Bàsquet, Bàsquet Berga

Derrota inesperada però optimisme intacte (70-67)

Derrota inesperada però optimisme intacte (70-67)

Primer desplaçament i primera derrota per al Beep Bàsquet Berga. L’equip s’ha trobat amb el primer contracop en una temporada en la qual no es pot permetre cedir partits que hauria de guanyar, en ser derrotat a la pista del CB Valls per 70 a 67. Tot i això, segueixen les bones sensacions de cara a la campanya actual.

El Berga va començar dominant el partit, amb bons atacs, contracops i cistelles fàcils, però el Valls es mantenia a l’enfrontament a través de segones opcions, posant un 19 a 20 al final del primer quart. En el segon, els visitants topen amb la defensa rival i els locals agafen avantatge a través dels triples. Les baixes en la rotació interior no ajuden, i s’arriba al descans amb un 40 a 36.

Les ganes de remuntar fan que el Berga s’acosti al marcador, sobretot a través del joc exterior i les penetracions, que comportaven algunes faltes i tirs lliures, que, sumat al control de l’ofensiva vallenca, fa que s’arribi al darrer temps 56 a 58. El quart període va ser travat i de bones defenses, amb diversos errors tant dels jugadors com dels àrbitres, que van condicionar el desenllaç en els darrers minuts. El Beep tampoc va prendre bones decisions quan tenia el partit a les mans, i el resultat final va ser de 70 a 67.

Els dos jugadors més destacats van ser, sens dubte, David Yuste i Oleguer Cruz. En el primer cas, el número 10 va sumar 20 punts, 8 rebots i 7 assistències, que li donaren 25 punts de valoració. Pel que va al base, va sumar 16 punts (amb un gran encert del 75% en tirs de 2) i 7 rebots, aconseguint 20 punts de valoració.

Amb 3 punts (1 victòria i 1 derrota) l’equip se situa a l’11a plaça de la taula, i ara haurà de preparar la visita del líder, el Vilatorrada, equip amb el qual el Berga ja va competir l’any passat i que ha guanyat els dos partits d’aquesta temporada.

El post-partit: CB Valls 70 – Beep Berga 67

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Beep Berga

“Arribàvem amb ganes per sumar la segona victòria. Ens van marcar les baixes interiors. Estem contents perquè vam treure caràcter i si vam perdre va ser per culpa nostra, no perquè l’equip fos superior. La derrota ens va anar bé per veure que hem de seguir treballant, sobretot físicament i en els detalls defensius, que faran que tinguem una defensa molt bona. Tenim moltes ganes de la setmana vinent”.

retalldavidyusteDavid Yuste Jugador Beep Berga

“El partit va ser intens i igualat, però en el darrer temps i en els darrers minuts els àrbitres ens van massacrar. Però ens hem de fixar en això, sinó en valorar el partit en partit positiu, del qual en podem treure coses bones i aprendre dels errors. El final va ser a cara o creu, però no esperava la derrota, per més que es quedessin amb un parell de jugadors d’EBA. A nivell individual em vaig sentir bé, repartint assistències i sumant punts. Tot i la bona defensa, hauria faltat més acompanyament en l’anotació, ja que tan sols 2 jugadors vam aconseguir dobles dígits”.

Acta del partit

Classificació, resultats i partits del Grup 3 de Segona catalana

ae basquet berga Bàsquet Berga beep berga david yuste Hug Tuyet

Comentaris