C AT Gironella

El Gironella cau lluitant fins al final amb 10 jugadors (2-1)

El Gironella cau lluitant fins al final amb 10 jugadors (2-1)
ALEIX CAMPRUBÍ

El partit entre el Sallent i el Gironella, que ha tancat la quarta jornada del grup 4 de segona catalana, ha acabat sense punts pels berguedans. Tot i haver tirat endavant el joc després de quedar-se sense un jugador, els de Gironella veien escapar l’empat al minut 86, si bé l’equip encara el proper partit amb més reforços i ànims.

El joc ha arrencat amb una defensa molt ordenada del Gironella que no deixava espai als locals per generar ocasions mentre que els berguedans sí arribaven amb perill a l’àrea contrària. No obstant això, els del Gironella no gaudirien d’oportunitats clares, més enllà d’una falta rematada fora i alguna sortida ràpida.

A la segona meitat, els locals sortien amb una actitud més dominant i aconseguia fer-se amb el control del joc durant els primers deu minuts. El Sallent es posava per davant al minut 58 a través d’un penal que havia suposat l’expulsió de Roger Rosell. Aquesta nova situació en desavantatge no va enfonsar als berguedans que van saber reaccionar i van aconseguir empatar al minut 70 a través d’Èric Santmartí.

El joc s’animaria els darrers vint minuts i es veurien noves bones ocasions. Els de Pont van tenir una ocasió molt clara que sortia arran de porta. A pocs minuts pel desenllaç una falta rebutjada a la porteria del Sallent va resultar en una contra que va acabar en el segon gol dels locals i el definitiu de la derrota berguedana.

Fitxa del partit

Classificació del Grup 4 de Segona Catalana

El post-partit: Sallent 2  At. Gironella 1

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Avui no ens mereixíem perdre. Els penal ha canviat el partit però els jugadors han reaccionat molt bé després del gol, tot i ser deu al terreny de joc. Finalment, però, no ha pogut ser. Hem d’esperar els resultats i seguir en aquesta línia, perquè acabarem trobant premi.”

 

Wahid RachdiWahid Rachdi Jugador de l’Atlètic Gironella

“És fotut perdre així i més contra un equip de prop. Però ens hem de quedar amb les coses bones, com el fet que hem recuperat gent. Penso que ha estat el millor partit fins ara aquesta temporada i això ens dóna ànims i moltes ganes de cara al proper partit.”

CE Sallent Jordi Pont Ponti Segona Catalana Wahid Rachdi

Comentaris