Futbol, CE Berga

Derrota per la mínima en un partit de molta efectivitat (3-2)

Derrota per la mínima en un partit de molta efectivitat (3-2)
Joan Bertrans controla una pilota, en una foto d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

El Berga segueix amb dificultat per sumar en aquest inici de campanya, i avui ha tornat a caure derrotat, aquest cop per la mínima, 3 a 2, contra el Premià. El rival, que només ha cedit un empat i una derrota per alineació indeguda, ha vist com s’emportava un partit amb poques ocasions, en el qual un empat no hauria estat gens injust.

La primera meitat ha començat ben dividida, si bé el Premià disposava més de la pilota, però no feia mal als berguedans. Els dos gols han arribat, doncs, a través de jugades puntuals, fruit de les poques ocasions del partit. El primer, de Joan Pardo (18′) a través d’un contracop que no ha tallat el Berga, després d’una pilota perduda al mig del camp, i el segon ha arribat quan un David Pérez s’ha quedat sol a la línia de fons després d’un servei de córner, i amb una impressionant rosca ha marcat un gran gol (44′). L’adversari sí que tallava les accions perilloses dels visitants, per la qual cosa no han aconseguit marcar en aquesta meitat. Al descans, 2 a 0 que podia haver sigut un 0 a 0.

A la represa els de Joan Prat fan un pas endavant per anar a buscar el partit, i aconsegueixen dominar, sense trobar gaire porteria. Els berguedans s’han trobat amb un penal, després d’unes mans desafortunades, que ha estat transformat per Oriol Dalmau (57′). El Berga aconsegueix acostar-se encara més i, quan tenia l’empat a les mans, el mateix Dalmau s’ha marcat en pròpia porteria, en un intent de refús (69′). Els visitants, però, ho han seguit intentant, anotat un gol de César Andrés Caicedo (81′) i, fins i tot, un defensa ha evitat que una rematada de Joanet acabés en gol. A les acaballes, després d’un partit net, l’àrbitre ha expulsat a l’assistent Josep Trulls i al delegat Carles Yuste, després d’una conversa amb l’àrbitre per haver reclamat una provocació d’un jugador rival.

Amb només 3 punts i un partit ajornat, el Berga s’enfonsa a la 15a plaça, de la qual intentarà sortir-ne la jornada vinent amb la visita del Molletense, 7è amb 7 punts.

Fitxa del partit

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

El post-partit: Premià CE 3 – CE Berga 2

pratcastellaJoan Prat Entrenador CE Berga

“No podem estar contents per haver perdut, però l’hem tingut, llàstima de les badades i no fer faltes per tallar contracops. Hem estat seriosos i no hem deixat de lluitar. Era un partit d’empat. Hem fet un bon partit, també tenim en compte que estem de mala llet i seguim amb les baixes a davant, tot i recuperar el Joanet, i que Noguera venia de córrer l’Ultra Pirineu. Hem fet una bona defensa a un bon rival, tot i la badada en la jugada d’estratègia i no haver fet falta en el contracop. Tot i que l’arbitratge ha estat casolà i ha permès faltetes del rival, no ha condicionat el resultat”.

dalmauOriol Dalmau Jugador CE Berga

“El partit ha tingut dues parts molt diferenciades. A la primera, ells han tingut la pilota i hem tingut dues errades que han costat dos gols. Hem sortit més endollats a la segona, el penal ens ha donat aire i l’equip ha fet un pas endavant, però quan millor estàvem he tingut una jugada desafortunada. La valoració és molt positiva, ja que després del 3 a 1 l’equip ha tornat a lluitar. Avui ha tocat creu, i no hem pogut empatar el partit. He tingut dues accions molt marcades, el gol de penal i el de pròpia porteria. Tot els de darrere hem fet un partit molt seriós, i hem concedit poques ocasions. La de central no és la meva posició natural, però quan l’entrenador ho requereix jo intento fer-ho el millor possible”.

Berga CE Berga Joan Prat Oriol Dalmau

Comentaris