Motor

Gerard Riu aconsegueix el seu primer top 10 de la temporada

Gerard Riu aconsegueix el seu primer top 10 de la temporada
Gerard Riu juntament amb la seva germana, Olga Riu, just abans de la carrera de Jerez. MAHINDRA LAGLISSE TEAM

Tot i que l’any passat ja va assolir una sisena posició al Mundial Júnior de Moto3, Gerard Riu ha aconseguit el seu primer “top 10” d’aquesta temporada. Ho ha fet aconseguint una vuitena posició en una de les dues carreres del FIM CEV Repsol que s’han disputat aquest cap de setmana al circuit de Jerez.

En la primera carrera, Riu no va tenir molta sort ja que quan estava a la zona de punts, es va tocar amb un altre pilot i el va deixar pràcticament sense opcions per lluitar per un bon resultat acabant en la posició 24º.

Tot i això, en la segona màniga va poder aconseguir el seu millor resultat d’aquesta temporada 2017 acabant amb una vuitena posició.

Així doncs, el pilot de Casserres afrontarà la penúltima prova del Mundial amb una motivació extra. La cita serà el 7 i 8 d’octubre a MotorLand Aragón.

#67 Gerard Riu, pilot Mahindra LaGlisse Team

“A la primera carrera vaig fer una bona sortida però un altre pilot em va tocar i em va treure fora de pista fent-me perdre moltes posicions. També vaig tenir problemes a la part de darrera de la moto fet que em va dificultar bastant aquesta primera carrera.  

Ja en la segona màniga vam fer canvis en la posada a punt de la moto i gràcies això vam patir menys. Vaig sortir molt concentrat i em vaig enganxar al grup sense cap problema. Em faltava una mica de ritme per seguir el grup de davant, però estic molt content perquè amb l’equip estem treballant molt i arribant al bon camí.  Intentarem donar el màxim a la pròxima carrera.”

FIM CEV Repsol Gerard Riu Mahindra LaGlisse Team

Comentaris