Futbol, CE Berga

Victòria necessària d’un Berga just (1-0)

Victòria necessària d’un Berga just (1-0)
Caicedo celebra el gol que ha donat els 3 punts als berguedans. ALEIX CAMPRUBÍ

El Berga ha aconseguit la primera victòria de la temporada aquest diumenge, en la visita de la Sabadellenca, per 1 gol a 0, gràcies a una diana de César Andrés Caicedo. Els de Joan Prat han realitzat un partit més seriós tot i el joc gens fluid, però a base de treball i concentració han aconseguit que no se’ls escapessin els punts.

La Sabadallenca s’ha presentat com a clar dominador del partit a l’inici, a través d’un ritme lent i aconseguint alguna ocasió franca que no transforma. Una recuperació a mig camp del Berga acaba amb una pilotada que arreplega Caicedo, qui pica l’esfèrica per sobre la sortida del porter (12′). L’equip de la capital guanya confiança amb els minuts i aconsegueix un perill mínim a través del desequilibri del golejador, mentre els visitants ja no arriben tant. El partit arriba al descans després d’un joc dividit i bronc.

La línia s’accentua a la represa, encara amb més joc aeri i poques trepitjades a l’àrea. Al segon tram d’aquesta part, la Sabadallenca aconsegueix algunes ocasions que per poc no acaben en gol, fruit del cansament de l’equip que no pot replegar correctament i les cames dels defenses, que tornen a tremolar. Als darrers minuts, l’atenció es trasllada a fora del camp, on hi ha una picabaralla entre aficionats, mentre al terreny hi passen ben poques coses.

Finalment, tres punts d’or que han de donar confiança al Berga de cara a l’enfrontament de la setmana vinent contra el Premià.

El post-partit: CE Berga 1 UE Sabadellenca 0

pratcastellaJoan Prat Entrenador CE Berga

“No hem tingut molta fluidesa, però el valor dels punts ens pesava. Amb un partit perdut i un aplaçat, perdre avui a casa, on hem de guanyar, ens portava a la cua. El rival no ens ho ha posat fàcil; era intens i agressiu, jugant més enllà del límit per provocar als nostres jugadors. La falta de davanters també ens complica les coses. Sempre hi ha errades, però la defensa ha estat més concentrada, que és el que vam pagar al primer partit”.

caicedoCésar Andrés Caicedo Jugador CE Berga

“Ha sigut un partit molt dur i físicament complicat. És un equip que va al xoc i molt ben preparat físicament. La victòria ens ha de donar confiança per jugar el proper partit amb més intensitat. Intento aportar tot el que puc a l’equip per seguir sumant. No se m’ha d’atribuir cap mèrit, és mèrit de l’equip”.

Fitxa del partit

Classificació del Grup 4 de Segona Catalana

 

El partit en imatges

_DSC4686Caicedo ha celebrat el gol amb una reverència cap a la grada.

 

_DSC4705

Joan Noguera no ha quallat una bona actuació

 

_DSC4725Caicedo pugna una pilota saltant amb un rival

 

_DSC4757Dani Peralta ha aconseguit una bona actuació amb un parell d’aturades de molt mèrit

 

_DSC4782Una picabaralla abans del descans ha comportat uns aldarulls posteriors als vestidors, per la qual cosa l’àrbitre ha avisat als Mossos d’Esquadra.

 

_DSC4809El Berga ha lamentat no transformat un seguit de córners abans del descans

 

_DSC4825Xavi Valencia i la banqueta local reclamen un fora de banda a favor

 

_DSC4834El porter visitant ha estat a punt d’empassar-se la passada d’un company

 

_DSC4844Els Mossos han marxat del camp quan l’àrbitre els ha dit que ja no era necessària la seva presència. 

 

_DSC4889

Jordi Torner ha tornat a trepitjar el terreny de joc al tram final, al tornar d’una lesió que s’ha allargat gairebé 11 mesos, i ha estat ovacionat

 

_DSC4905Els visitants n’han tingut diverses al final i fins i tot els han anul·lat un gol per fora de joc

Berga caicedo CE Berga cesar andres caidedo Joan Prat

Comentaris