Motor

Jaume Betriu guanya la V Rostollada d’Avià

Jaume Betriu guanya la V Rostollada d’Avià
Marc Calmet, millor pilot berguedà(6è). MERITXELL PEY

Més d’un centenar de pilots han participat avui a la cinquena edició de la Rostollada d’Avià. La festa solidaria del motor presidida per l’avianès, Marc Coma juntament amb el Moto Club Foc i Fuego, ha tornat a col·laborar amb el Taller Coloma per segon any consecutiu com a fundació on destinaran tots els guanys de la cursa.

El circuit, ubicat al Pla de la Parera, ha acollit la tercera prova de la RFME Copa d’España de Motocross Clásico i les categories Open.

jaume betriu

Pel què fa a Open, el pilot d’enduro Jaume Betriu ha sigut el clar dominador de la jornada, guanyant dos de les tres mànigues i ha pujat al podi final per davant de Nil Bussot, i Ramon Quer. Destacar la participació dels dakarians Laia Sanz i Armand Monleón que han quedat quarta i setè respectivament.

Pel que fa els pilots de casa, el millor ha sigut Marc Calmet que ha finalitzat en sisena posició. El polivalent Franc Serra ha sigut vuitè, Marc Serra novè, Benet Solanellas onzè i Jordi Costa vint-i-cinquè. En Open B, on també hi havia berguedans, Jordi Sanchez ha sigut tercer i Josep Lopez seté.

La nota negativa de la jornada ha sigut la caiguda del cassarrenc Joan Noguera a la primera mànega, el pilot està bé però ha hagut de passar el dia en observació a l’Hospital Sant Bernabé de Berga.

classic

Per altre banda, amb les clàssiques també hi hem tingut pilots berguedans. En Pre 76, Ricard Coma ha sigut sisè i Pere Junquera dotzè; en 125 Pre-83, Josep Bruch ha acabat segon i finalment en Twinshock, Jordi Fígols i Lluis Soler han finalitzat les mànigues en setena i novena posició respectivament.

Podeu trobar els resultats de la V Rostollada Motorshow aquí

 

Enduro Franc Serra Joan Noguera Laia Sanz Marc Calmet Marc Coma V Rostollada Avià

Comentaris