Handbol

Èxit en el primer Trofeu Toni Sabata tot i les derrotes

Èxit en el primer Trofeu Toni Sabata tot i les derrotes
Foto d'equip amb la copa de segon classificat del Trofeu Toni Sabata. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga s’ha presentat aquest dissabte davant de l’afició amb la primera edició del Trofeu Toni Sabata, que ha portat al juvenil del FC Barcelona i l’Agrupació Esportiva Fornells a la comarca. Els dos equips del Berga no van aconseguir imposar-se als seus rivals, amb derrotes, en el juvenil per 14 a 45, i en el primer equip per 27 a 32.

_DSC4431

L’equip senior sortia a la pista comandat pel nou entrenador Sergi Hernàndez, mostra les novetats defensives amb una 3-2-1, les quals porten bons resultats. Això no impedeix que el rival s’escapi d’alguns gols a través d’un atac seré, i algun contracop, imposant la seva superioritat. Els locals busquen el gol a través de la circulació de pilota, tot i que en diverses ocasions recorren a les individualitats, que donen fruits, i també algun contracop quan el veuen clar. Amb el pas dels minuts, la manca d’efectius del rival fa que la seva intensitat baixi, per la qual cosa els berguedans, perseverants, empaten a 9 a poc menys de 10 minuts. Tot i això, al final el Fornells reacciona i, a través del treball, aconsegueix arribar al descans 3 a sobre, 14 a 17._DSC4515

A la represa els berguedans repeteixen la bona actitud de la primera meitat, però el rival segueix mostrant la superioritat a través de la calma i les jugades trenades i elaborades. Tres contracops finalitzats per Arnau Verdaguer, però, reverteixen el marcador i posen a l’equip per davant, i l’Handbol Berga arriba a aconseguir una renta de dos gols. El partit s’intensifica i cada gol s’ha de treballar molt, fins que la superioritat dels visitants els torna a posar per davant. En el tram final, els nervis passen factura als berguedans i cedeix una renta de 4 gols. A través de les ganes i l’actitud de l’equip, aquest aconsegueix que les distàncies no augmentin, però la derrota ja és inevitable, per 27 a 32.

_DSC4551

retallsergihernandezSergi Hernàndez Entrenador de l’Handbol Berga

“Estem de proves. Portem pocs entrenaments, encara falta intensitat, i ens hem hagut d’enfrontar a un tercera catalana, però hi ha moltes ganes. A la pista es nota quan fem canvis. Estem provant una defensa que no he fet mai i hem de veure com surten les coses“.

 

SERARETALLJoan Serarols Jugador de l’Handbol Berga

“Hem estat bé. Els entrenaments van donant fruit. Físicament anem millor que l’any passat. Cal seguir treballant la 3-2-1, que ja va sortint. Comencem a treure en contracop. Tot i això, queda molt a millorar. L’estat d’ànim és molt bo, anem tots a una. Hi ha moltes ganes de fer la temporada a tope, animats i estar a dalt. He arribat bé al partit, em noto fort, tot i que m’he d’adaptar a la nova posició”.

_DSC4505

_DSC4504

_DSC4595

 

L’entrega de premis

Al final del partit, es va fer l’entrega del Trofeu Toni Sabata al guanyador del partit, l’Agrupació Esportiva Fornells, i de la copa de segon classificat a l’Handbol Berga. L’entrega la van fer el nou president del club, Marc Pons, i qui fou l’esposa de l’expresident que dóna nom al torneig, Mercè Freixa.

_DSC4631 _DSC4648

FOTOS: Aleix Camprubí

arnau verdaguer handbol berga joan serarols marc pons toni sabata trofeu toni sabata

Comentaris