C AT Gironella

El Gironella resol el partit a la primera meitat (2-0)

El Gironella resol el partit a la primera meitat (2-0)
Celebració d'un gol la temporada passada. ALEIX CAMPRUBÍ

A la tercera va a la vençuda. L’Atlètic Gironella suma els tres primers punts de la temporada després d’imposar-se aquesta tarda al Bellavista Milan, un equip dèbil i que havia viatjat a Gironella amb només dotze jugadors de camp i s’ha anat debilitant encara més al pas dels minuts. Els gironellencs han sabut treure profit d’aquesta situació tot i que necessitaran seguir treballant per tirar endavant la temporada.

El partit ha començat amb domini dels locals que ràpidament s’ha fet amb el control i ha creat ocasions. Amb el ritme a favor, el primer gol no s’ha fet esperar. Al minut 4, Pau Ragués oferia un servei de córner rodó que es colava a porteria i es convertia en un gol olímpic molt vistós.

La dinàmica s’ha mantingut al llarg del període: un visitant descol·locat i un local que controla però no remata. El Bellavista comptaria amb una bona oportunitat per aconseguir l’empat que acabava en res, i ràpidament se li girava en contra amb el segon de Ragués a les portes del descans, al minut 43.

La segona meitat ha estat un calc de la primera, si bé els visitants han anat cada cop a menys i han deixat molts espais a darrera que, d’altra banda, no han aprofitat els berguedans. La poca efectivitat davant de porteria no ha fet possible el que podria haver estat una gran golejada local.

El post-partit: At. Gironella 2 Bellavista Milan 0 

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“El millor d’aquesta jornada és sens dubte el resultat. La victòria ens anima a seguir endavant, però està clar que hem de millorar molt encara. Ens hem mesurat a un equip molt dèbil, que només ha comptat amb un recanvi i això influeix. Però també és molt positiu el fet que hem pogut reservar jugadors de cara al proper partit.”

 

PAU-RAGUES

Pau Ragués Jugador de l’Atlètic Gironella

“Ha estat un partit plàcid contra un equip fluixet, tot i que no s’acaba de mostrar al marcador. Estic content per haver marcat i haver sortit a l’onze titular després d’una lesió, no m’esperava poder fer els dos gols, així que la satisfacció és major. Però és veritat que encara ens falta per estar al màxim nivell.”

 

Bellavista Milan Jordi Pont Ponti Pau Ragués Segona Catalana

Comentaris