Motor

Franc Serra, subcampió del món de Flat Track

Franc Serra, subcampió del món de Flat Track

El passat diumenge Franc Serra es va proclamar subcampió de la FIM World Flat Track Cup a Mâcon (França). Serra juntament amb els seus dos companys d’equip (Alonso Racing Team), Adrián Garín i Francesco Cecchini, van arribar a l’última prova del campionat del món de Flat Track amb opcions per a poder aconseguir el títol.

Els tres pilots es van sentir molt còmodes liderant els entrenaments i les manegues classificatòries. Ja a la gran final però, Serra no va poder amb els seus companys d’equip . Tot i ser molt sòlid, finalment va acabar la carrera en tercera posició, resultat que l’ha portat a proclamar-se subcampió del món, millorant així la tercera posició del 2016.

 

Franc Serra Pilot Alonso Racing Team 

franc-serra“Era un circuit que no coneixíem però que ens hi vam adaptar molt bé. Estic molt content amb el resultat ja que pujo un graó al podi respecte l’any passat. Ara, a seguir treballant per poder ser campió del món”.

Alonso Racing Team FIM World Flat Track Cup Franc Serra Sala

Comentaris