C AT Gironella

El Gironella surt amb les mans buides d’una guerra aèria de 90 minuts a Folgueroles (1-0)

El Gironella surt amb les mans buides d’una guerra aèria de 90 minuts a Folgueroles (1-0)
Roger Rosell, en un partit de la temporada passada. ALEIX CAMPRUBÍ

Segona derrota consecutiva de l’Atlètic Gironella en aquest inici de temporada. Els gironellencs han perdut per la mínima al complicat camp del Folgueroles, de petites dimensions i contra un equip que afronta la campanya amb un bloc ja consolidat en temporades anteriors. Un gol al contracop de Hamza Ghali ha estat suficient per decantar el marcador cap al bàndol osonenc.

Folgueroles ha viscut un xoc travat i sense massa ocasions. Les petites dimensions del terreny de joc feien difícil el joc de toc que acostuma a realitzar el Gironella com a local. Avui calia adaptar-se a un altre estil de joc i no ha estat fàcil. La primera meitat ha acabat sense gols i amb escasses ocasions, tot i que han estat bastant repartides. El Gironella ha sortit bé al contracop però no ha estat encertat en els metres finals. Amb el pas dels minuts, però, s’ha anat demostrant que esgarrapar punts en aquesta jornada no seria tan difícil com ho semblava abans de començar per als interessos del Gironella.

A la represa, la tònica ha estat la mateixa: joc directe ininterrompudament, pilotes aèries, defenses sòlides i un mig del camp que es dedicava a veure-les passar per dalt. En aquesta segona meitat, però, el Gironella s’ha trencat una mica més i el mig del camp no ha estat capaç d’endur-se les segones jugades, un fet més o menys habitual en el primer temps. En aquest escenari i després que els visitants desaprofitessin alguna ocasió per avançar-se, el Folgueroles ha aprofitat un ràpid contracop per fer l’1 a 0. Era el minut 60 i des d’aleshores el Gironella ho ha intentat i les ha tingut, però no ha estat encertat. La més clara, la darrera: un xut creuat d’Oses que el porter ha aturat. Ha estat l’última acció del partit.

El post-partit: Folgueroles 1 Gironella 0

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella.

“D’entrada ja sabíem que era un camp complicat per la manera de jugar que t’exigeixen les seves dimensions. Ens havíem d’adaptar i no era fàcil. Un cop els hem vist jugar, hem vist que teníem opcions de puntuar i la derrota ens deixa un sabor de boca un pèl dolent.  Segurament l’empat hagués estat bo i el resultat més just. Però esclar: en aquests camps petits, si et despistes una mica, te la foten. I així ha estat. De cara a la setmana que ve en Guillem i en Nil ens tornen de vacances i recuperem en Xiscu i en Guifre, que hauran complert les seves sancions. Serà bo per l’equip perquè tindrem més homes de refresc. Començarem a estar bé aviat, segur.”

roger-rosellRoger Rosell Jugador de l’Atlètic Gironella

“Normalment jugo al mig del camp, sí, i avui m’ha tocat fer-ho de central. Però vaja, és una variant que tenim i si és necessària per a l’equip, no m’importa. Hem hagut de treballar molt la sortida de pilota sense pèrdues i el buscar els espais en llarg. He vist l’equip relativament bé, però passa el que deia el míster la setmana passada: tenim moltes baixes, molta gent de vacances  i ara tot just estem començant a agafar el ritme. Avui era un dia que no s’havia de córrer massa sinó estar molt atent a les pilotes aèries. Era un no parar: moltes anades i tornades. Dues derrotes consecutives toquen, però s’ha d’agafar amb molts ànims i amb la voluntat d’anar amunt. És l’inici, encara queden moltíssimes jornades.”

Folgueroles Jordi Pont Ponti Roger Rosell Segona Catalana

Comentaris