Muntanya

Ivan Camps brilla a l’OCC de l’Ultra Trail del Montblanc i finalitza en tercera posició

Ivan Camps brilla a l’OCC de l’Ultra Trail del Montblanc i finalitza en tercera posició
ALEIX CAMPRUBÍ

L’atleta berguedà Ivan Camps ha aconseguit aquest dijous la tercera posició a la prestigiosa OCC de l’Ultra Trail del Montblanc, amb sortida des de Orsières i arribada a Chamonix després de 56 km i uns 3.500 metres de desnivell positiu. Camps ha completat una cursa magnífica amb un temps de 5 hores, 27 minuts i 14 segons.

El guanyador de la prova ha estat el suís Marc Lauenstein, de l’equip Salomon, amb un temps de 5 hores, 19 minuts i 34 segons. La segona posició ha estat per al francès Thibaut Baronian, amb una marca de 5 hores, 23 minuts i 58.

La gironellenca Judit Franch també ha participat en la prova i ha finalitzat en 14a posició en categoria femenina. Franch ha fet un temps de 7 hores, 23 minuts i 41 segons.

https://twitter.com/buff_es/status/903223135385858049

Chamonix Ivan Camps OCC Montblanc

Comentaris