Futbol

El berguedà Oriol Rosell jugarà cedit al Portimonense de la Primera Divisió portuguesa

El berguedà Oriol Rosell jugarà cedit al Portimonense de la Primera Divisió portuguesa

El berguedà Oriol Rosell jugarà cedit al Portimonense de la Primera Divisió portuguesa aquesta temporada. Així doncs, el futbolista de Puig-reig, propietat del Sporting Club de Portugal, encara la seva quarta temporada a la màxima categoria del futbol portuguès després d’un primer any sense massa protagonisme al club lisboeta i les cessions al Vitoria Gimarães i Os Belenenses en les dues posteriors campanyes.

En declaracions a l’Entre Rivals, el futbolista berguedà ha assegurat que la lliga portuguesa és “molt competitiva” i gran aparador per explotar com a jugador: “Si fas una bona temporada, pots explotar a mercats molt importants”. Fa tres temporades, Rosell va guanyar la MLS nord-americana amb el Kansas City, fet que va propiciar la seva arribada Lisboa. Des d’aleshores, però, el berguedà no ha convençut als tècnics del Sporting i s’ha hagut de buscar la vida en altres clubs portuguesos.

La cessió al Portimonense, però, il·lusiona al català. L’equip acaba de pujar de la Segona Divisió i veu en Rosell una combinació de joventut i experiència vital per a qualsevol recent ascendit. “Crec que seré important i, de fet, això és el que busquem sempre que canviem d’aires. Busquem llocs on podem jugar el màxim de minuts possibles”, reconeix.

Any a any

Oriol Rosell es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona. En va marxar l’estiu del 2012 per anar a jugar al Kansas City i, des d’aleshores, no ha tornat a jugar a Catalunya, excepte quan va ser convocat per la selecció catalana. “Molts m’ho pregunten però, de moment, m’ho plantejo, m’agrada pensar any a any”, admet. De moment, doncs, el Berguedà manté el seu particular representant a la lliga portuguesa.

FC Barcelona Kansas City Oriol Rosell Os Belenenses Portimonense Puig-reig Sporting de Lisboa Vitoria Guimaraes

Comentaris