C AT Gironella, CE Berga, UE Avià

El FC Joanenc s’emporta la primera Copa Cor de Catalunya

El FC Joanenc s’emporta la primera Copa Cor de Catalunya
Jugadors del Joanenc i el Solsona al final del partit. @FCJoanenc1923

Sant Joan de Vilatorrada ha estat l’escenari de la primera edició de la Copa Cor de Catalunya. Del 14 al 20 d’agost, el Joanenc, fent d’amfitrió, i els equips d’Avià, Gironella, Berga, Solsona i Sallent, han competit per alçar-se amb la copa que, finalment, s’ha quedat a casa, gràcies a la victòria del Joanenc.

El torneig ha estat impulsat i coordinat pel FC Joanenc i en especial per Alberto Criado, jugador de l’equip. Dividits en dos grups de tres, els conjunts van disputar partits per trobar el guanyador de cada bloc, que s’enfrontarien a la final del diumenge 20.

Cap dels equips berguedans que competien van poder arribar a la final. El Club Atlètic Gironella i el Club Esportiu Berga compartien grup amb el Joanenc. Els de Berga, van tancar el torneig amb dos empats, 2 a 2 contra els amfitrions i 1 a 1 contra els de Gironella, que van perdre 3 a 1 contra els locals. Per la seva banda, la Unió Esportiva Avià, va compartir grup amb el Solsona, contra el que van perdre per 2 a 1, i el Sallent, on es van imposar per un contundent 3 a 0.

A la final, hi van accedir el FC Joanenc i el CF Solsona, que van disputar un partit molt emocionant on van dominar inicialment els solsonins però que va aconseguir remuntar, ja a la segona part, el conjunt local. El resultat final va ser de 5 a 3.

Copa Cor de Catalunya

Comentaris