Casserres Masculí

Els veterans del Barça de futbol sala disputaran un partit benèfic a Casserres

Els veterans del Barça de futbol sala disputaran un partit benèfic a Casserres
Foto després del partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. @AkimovaSvetlana

El proper 2 de setembre, el pavelló de Casserres acollirà un partit de nivell. L’Associació Jugadors Barça Futbol Sala (AJBFS) tornaran la visita que el sènior masculí local va fer el passat mes de desembre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El partit s’englobarà dins dels actes de la festa major del poble i encetaran la celebració del 30 aniversari del club, que enguany complirà aquesta temporada 2017-18. Els beneficis obtinguts mitjançant donatius voluntaris dels assistents es destinaran al projecte solidari Centre de Refugiats de Creu Roja del Berguedà.

Els jugadors del Casserres iniciaran d’aquesta manera la pretemporada. Al llarg del mes de setembre, jugaran més partits preparatius contra els equips del FS Solsona, l’AE Centelles i el CFS Prats de Lluçanès.

 

WhatsApp Image 2017-08-06 at 19.06.14

Un equip de veterans blaugrana

L’AJBFS es va crear la temporada passada i consta d’alguns dels millors exjugadors blaugrana, com Javi Rodríguez, Jordi Torras, Valtinho, Fran Romero, Xavier Closas i Alberto Pérez, entre d’altres. L’associació està presidida pel mateix Torras, que la definia com la millor via de “mantenir viva i permanent la il·lusió de jugar a futbol sala”. A més de la vessant esportiva, l’AJBFS promou activitats de caire social i solidari.

 

 

AJBFS Festa Major de Casserres FS Casserres

Comentaris