Muntanya

Núria Picas i Roger Comellas aconsegueixen la tercera posició a la Tromso Skyrace

Núria Picas i Roger Comellas aconsegueixen la tercera posició a la Tromso Skyrace
Núria Picas disputant la cursa. @SKYRUNNING

La manresana resident a Berga, Núria Picas, ha pujat al podi de la Hamperokken Skyrace, una exigent cursa de 57km de distància i 4800m de desnivell que Picas ha completat en 8h 39min 17seg. La victòria en la categoria ha estat per la basca Maite Mayora, que l’ha completat en 8h 21min 21seg, mentre que la segona posició ha estat per l’holandesa resident a Catalunya, Ragna Debats, amb un temps de 8h 25min 43seg.

A la mateixa cursa també hi ha participat el berguedà Pere Aurell, que ha aconseguit una meritòria setena posició amb 7h 44min 22seg. La cursa està englobada a la prova de la Trømso Skyrace i passa per dos grans del voltant de la població noruega, el Tromsdalstinden (1.238m) i el Hamperokken (1.404m).

 

Bronze també per Roger Comellas

L’atleta de Puig-reig ha disputat, per la seva banda, la Bøntuva Tour-race, una cursa que també forma part de la Trømso Skyrace i té 15km de distància i 800m de desnivell. Comellas ha tancat el podi amb un temps de 1h 42min 32seg per darrere dels noruegs Vegard Øie, 1h 24min 57seg, i Trym Myrvang, 1h 36min 51seg. De fet, el de Puig-reig s’ha colat en una classificació colonitzada fins a l’onzena posició d’esportistes del país.

La Trømso Skyrace forma part del circuit mundial d’skyrunning i comprèn quatre curses diferents. Kilian Jornet i Emelie Forsberg van ser els encarregats de pensar i dissenyar els recorreguts d’aquesta prova nascuda l’any 2014 i que ha esdevingut una de les referents per tots els esportistes de la disciplina d’arreu del món.

Núria Picas Pere Aurell roger comellas Trømso Skyrace

Comentaris