Natació

Àneu Ferrer firma una bona participació als Campionats d’Espanya de natació infantil

Àneu Ferrer firma una bona participació als Campionats d’Espanya de natació infantil

La nedadora berguedana Àneu Ferrer, del Club Esportiu Berga Resort, va aconseguir classificar-se per la final dels 200 metres esquena als campionats de natació infantil d’Espanya, celebrats el passat cap de setmana a la ciutat andalusa de Màlaga i on hi van participar més de 400 nedadors d’entre 14 i 16 anys.

Ferrer va assolir la fita de millorar la seva marca personal de 200 metres esquena a un temps de 2:28.88 que li va permetre accedir a la final de la modalitat. Un cop allà, va aconseguir la setena posició. La berguedana també va participar en tres proves més: la de 100 metres esquena, la de 100 metres papallona i la de 200 metres papallona, aconseguint classificar-se entre les 20 primeres posicions en totes elles.

Amb aquesta participació, Ferrer es consolida als campionats espanyols, tant d’estiu com d’hivern.

Àneu Ferrer Club Esportiu Berga Resort

Comentaris