Atletisme

Se suspèn la Triber Half Berguedà

Se suspèn la Triber Half Berguedà
Tiatletes competint a la Sailfish 2016. ALEIX CAMPRUBÍ

La Triber Half Berguedà, prova que havia de substituir la desapareguda Sailfish, ha estat cancel·lada per manca de finançament. La decisió ha estat anunciada aquesta setmana a través d’un comunicat emès per l’organització, que assegura que ha “esgotat totes les vies i tots els minuts per tal de fer possible el Triber”.

El projecte, es va donar a conèixer el passat mes de febrer i de seguida va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal. El Club Triatló Berga, i especialment, Josep Gonfaus, Jordi Vilajoana i Moi Gonzàlez, van proposar-se mantenir la tradició de disputar una triatló al mes de setembre i treballaven “a contrarellotge” per fer-lo realitat.

Gonfaus, Vilajoana i Gonzàlez assumiran personalment totes les despeses que ha generat l’arrencada del projecte fins a la data i lamenten que hagi acabat d’aquesta manera. “No ens es gens fàcil renunciar a un projecte que ens ha engrescat tant des del primer moment”, asseguren al text.

Club Triatló Berga sailfish triatló

Comentaris