Muntanya

Riki Hierro i Vanesa Chirveches s’imposen al III Trail al Bosc

Riki Hierro i Vanesa Chirveches s’imposen al III Trail al Bosc

Riki Hierro i Vanesa Chirveches s’han endut la victòria de la tercera edició del Trail al Bosc de Berga, disputada aquest cap de setmana a l’entorn de muntanya de la Font Negra i Queralt.

Hierro ha completat la cursa, de 9 quilòmetres i 600 metres de desnivell, amb un temps de 46 minuts i 43 segons, seguit d’Oriol Rodríguez i Joan Garcia, amb 50 minuts i 1 segon i 51 minuts i 57 segons respectivament. El podi femení l’han completat Ester Reguant, amb un temps d’1 hora, 4 minuts i 45 segons i Paula Expósito, amb 1 hora, 7 minuts i 45 segons, darrere dels 57 minuts i 10 segons de Chirveches.

A la categoria Vertical, de 2,3 quilòmetres i 300 metres de desnivell, els guanyadors van ser Guillem Vilalta, amb 16 minuts i 50 segons, i Alba Vilaredes, amb 25 minuts i 43 segons.

La prova, a càrrec del JAB, ha comptat amb la participació d’un centenar d’atletes entre ambdues categories. Paral·lelament, es va dur a terme una caminada popular al mateix espai que va comptar amb la participació d’una trentena de persones. La jornada es va cloure amb un dinar a la mateixa Font Negra organitzat per Punk al Bosc. Amb tot, el club berguedà es mostra satisfet i pensa ja en l’edició de l’any vinent.

JAB Riki Hierro Trail al Bosc Vanesa Chirveches

Comentaris