Muntanya

Maria Beringues fa segona a la mitja de la Vielha-Molieres i demostra el seu gran moment de forma

Maria Beringues fa segona a la mitja de la Vielha-Molieres i demostra el seu gran moment de forma

La berguedana Maria Beringues ha aconseguit una meritòria segona posició a la mitja marató de la Vielha-Molières que s’ha disputat aquest cap de setmana a la Vall d’Aran. L’atleta d’Avià només va ser superada per Gemma Arenas, que va creuar la línia d’arribada escassos segons abans després de perdre’s en el tram final de la prova.

Beringues va fer un temps de 2 hores, 50 minuts i 40 segons i va acabar en setzena posició a la classificació general. Marta Cester va completar el podi, a menys de 3 minuts de l’avianesa. En categoria masculina, el guanyador va ser Antonio Alcalde, amb un temps de 2 hores, 6 minuts i 43 segons, mentre que la prova gran se la va endur Nil Bacardit, amb un temps de 6 hores, 25 minuts i 21 segons.

Maria Beringues ha explicat en declaracions a l’Entre Rivals que la segona posició a la Vielha-Moliéres és un resultat “més que positiu”, no només per poder pujar al podi sinó per haver-se quedat tan a prop de Gemma Arenas. “Jo esperava quedar a deu minuts d’ella en el millor dels casos i vam arribar gairebé juntes”, ha reconegut l’avianesa. La baixada, ha dit, va ser el moment més complicat de la cursa, però finalment no hi va haver problema per mantenir la segona posició i, fins i tot, acostar-se a Arenas per un error d’orientació de la guanyadora.

Maria Beringues Vielha-Molieres

Comentaris