Atletisme

Toni Baños passa a la final dels 2.000 metres obstacles al Mundial de Nairobi

Toni Baños passa a la final dels 2.000 metres obstacles al Mundial de Nairobi

A la final. L’atleta berguedà Toni Baños ha passat a la final dels 2.000 metres obstacles al Mundial Júnior d’Atletisme que s’està disputant a Nairobi (Kènia). Baños ha disputat aquest divendres al matí la semifinal, juntament amb onze atletes més d’arreu del món. Tots ells s’han disputat les 8 places que hi havia per la final i Baños ha passat pels pèls, assolint així un dels seus grans objectius, segons va explicar fa unes setmanes a l’Entre Rivals.

El berguedà ha creuat la meta en vuitena posició, amb un temps de 6 minuts, 13 segons i 28 centèsimes, força lluny de la seva millor marca: els estratosfèrics 5 minuts, 53 segons 48 centèsimes aconseguits a principis de juny al Campionat de Catalunya. Sigui com sigui, la marca li ha servit per accedir a la final, que està prevista per diumenge, a les 17.10h.

El guanyador de la màniga on ha competit Baños ha estat l’etíop Alemu Kitessa, amb un temps de 5 minuts, 49 segons i 79 centèsimes. L’altra màniga ha estat per al kenià Leonard Kipkemoi Bett, amb una marca de 5 minuts, 46 segons i 66 centèsimes. El també català Alex Salas, gran rival de Baños en les competicions domèstiques, ha quedat fora de la final després de creuar la línia de meta amb un temps de 6 minuts, 25 segons i 7 centèsimes.

Mundial de Nairobi Toni Baños

Comentaris