Futbol Sala

Torna el futbol sala a l’Alt Berguedà

Torna el futbol sala a l’Alt Berguedà
Els partits del CCR Alt Berguedà es jugaran inicialment al pavelló de Bagà, però es traslladaran a la Pobla quan la pista estigui enllestida. ARXIU

El futbol sala torna a l’Alt Berguedà. Després d’un any sense cap equip federat a la zona, el CCR Alt Berguedà ha trobat jugadors i empenta per tornar a portar partits de futbol sala a la pista del pavelló poliesportiu de Bagà. L’estiu passat la Pobla de Lillet i el Baganès van anunciar que no participarien en el proper campionat per manca de jugadors, la qual cosa deixava orfe d’equips tota la zona del nord de la comarca.

Ara, però, hi torna a haver suficients futbolistes disposats a pujar al carro del projecte sota el nom del CCR Alt Berguedà. “Anem forts i volem tornar a donar canya a aquest esport a l’Alt Berguedà”, explica Edu Ortiz en declaracions a l’Entre Rivals. La idea del club és començar jugant els partits a la pista de Bagà, tot i que, quan hi hagi la pista poliesportiva de la Pobla enllestida, l’activitat es traslladarà allà. “Així tindrem els tres municipis actius: el futbol 11, a Guardiola; el futbol 7, a Bagà; i el futbol sala, a la Pobla”, afirma Ortiz.

L’aparició d’aquest nou equip de futbol sala, que militarà a Tercera -amb el FS Puig-reig-, no fa altra cosa que refermar la base del CCR Alt Berguedà. L’entitat, que es va fundar l’estiu passat com un servei mancomunat entre la Pobla, Bagà i Guardiola, té totes les línies de futbol cobertes (des de prebenjamí fins a sénior) i, ara, a més, s’obre de mires i es llança al futbol sala. “Fa dos anys hi havia 50 fitxes a la zona i ara passem a unes 150″, recalca Ortiz.

CCR Alt Berguedà Futbol sala

Comentaris