Patins

La berguedana Aura Coronado guanya la segona fase de la Copa d’Espanya d’alpí en línia

La berguedana Aura Coronado guanya la segona fase de la Copa d’Espanya d’alpí en línia

La berguedana Aura Coronado Mateu, veïna de Castellar de n’Hug, s’ha proclamat guanyadora de la segona fase de la Copa d’Espanya d’alpí en línia que s’ha disputat a Guijuelo (Salamanca), aquest cap de setmana.

Coronado ha guanyat les dues primeres curses de la temporada i lidera la classificació de la seva categoria, U12, de corredores de menys de 12 anys.

La tercera fase de la Copa d’Espanya serà també la segona fase de la Lliga Catalana, i se celebrarà a Berga. Serà els dies 29 i 30 de juliol i acollirà les actuacions dels millors corredors i corredores espanyols i catalans del moment.

aura-coronado-salamanca-1

alpí en línia Aura Coronado

Comentaris