Natació

La berguedana Ariadna Arisó, medalla de bronze a l’europeu de Belgrad de natació sincronitzada

La berguedana Ariadna Arisó, medalla de bronze a l’europeu de Belgrad de natació sincronitzada
Ariadna Arisó, en una actuació del 2016. CEDIDA

La nedadora berguedana Ariadna Arisó, com a membre de la selecció espanyola júnior de sincronitzada, ha aconseguit la medalla de bronze de l’europeu júnior de Belgrad en la modalitat de rutines combinades. La prova serveix a Arisó com a prèvia per encarar el mundial sènior de Budapest amb l’absoluta, del 14 al 30 de juliol.

A Belgrad, la selecció espanyola júnior ha pogut pujar al podi per darrera de Rússia i Ucraïna. A banda d’Arisó, el combinat espanyol comptava amb Clara Arboix, Elia Calvo, Oriana A. Carreras, Abril Conesa, Emma Garcia, Mireia Hernández, Irene Jimeno, Elena Melián i Iris Tio en les seves files.

Arisó és una de les grans promeses de la natació sincronitzada al país. L’any 2016 ja va ser 3a d’Europa a Croàcia i 5a del món a Kazan (Rússia). Amb només 16 anys, forma part de la selecció absoluta de natació sincronitzada, la qual cosa fa que estigui concentrada de manera permanent al CAR de Sant Cugat. A banda, va ser escollida millor jove promesa a la Nit de l’Esport Berguedà 2017, organitzada per aquest diari.

sincro-europeu-2017-belgrad

Ariadna Arisó Natació sincronitzada

Comentaris