Motor

Primers punts de la temporada per a Gerard Riu

Primers punts de la temporada per a Gerard Riu
Gerard Riu en cursa a Montmeló. CEDIDA.

El pilot casserrenc Gerard Riu fa un pas endavant al FIM CEV Repsol Junior World Championship després d’aconseguir dues dotzenes posicions a les curses que s’han disputat aquest cap de setmana al Circuit de Catalunya i que corresponen a la tercera ronda del campionat. Riu, que competeix amb el Mahindra LaGlisse Team, ha sumat un total de vuit punts, quatre per cada cursa.

Gerard Riu ha protagonitzat dues grans remuntades en ambdues curses, després de no aconseguir bones classificacions a causa d’uns entrenaments complicats. El de Casserres mostrava en cursa un ritme molt constant que el permetria recuperar deu posicions a la primera cursa i dotze a la segona. Aquests resultats són molt positius perquè, a més dels primers punts, també demostren l’evolució continua de Gerard Riu, molt a prop de lluitar pel top 10.

De fet, aquest és l’objectiu de l’equip de cara a la propera cita mundialista. Aquesta tindrà lloc els dies 8 i 9 de juliol al Circuit Ricardo Tormo de Xest, al País Valencià, on novament es disputaran dues curses.

 

#67 Gerard Riu, pilot Mahindra LaGlisse Team

“Al primer warm up no he tingut bones sensacions, però m’he concentrat per la cursa. Després de la sortida, he notat que la moto anava molt bé, millor que el dia anterior. M’he quedat una mica enrere per un toc amb un pilot però de seguida m’he tornat a concentrar en tenir un bon ritme i he aconseguit remuntar fins a la dotzena posició. La segona cursa ha estat molt física i m’he trobat en terra de ningú perquè sortíem molt endarrere. Ha estat difícil remuntar a les primeres voltes, tot i així, he tornat a acabar dotzè, el que suposa un pas molt important respecte d’altres caps de setmana. Aquest cap de setmana hem treballat molt bé, sabem que el nostre punt dèbil són els entrenaments, així que per la següent treballarem més en la volta ràpida.”

FIM CEV Repsol Gerard Riu Mahindra LaGlisse Team Moto3

Comentaris